Alevins, Cadets i Benjamins a per la lliga

14.05.2013 15:06

ALEVINS, CADETS, BENJAMINS I UN SOMNI: SER CAMPIONS

 

  • Aleví ‘A-B’ guanya els seus dos importants partits davant rivals directes i ja té més a prop ser campió de lliga
  • Cadet ‘A’ i ‘B’ segueixen invictes a la 2a volta i es mantenen vius en la lluita pel títol de lliga
  • Els Cadets d’Esteban Molina i Eric Borland juguen a casa davant el Cabrera (rival directe pel títol) aquest proper dissabte (16’30h)
  • A tot això el Benjamí B també segueix apropant-se al títol de lliga

 

Arribem al tram final de temporada i la bona feina del futbol formatiu verd i blanc podria tenir recompensa no només formativa sinó que també competitiva: parlem d’aconseguir algun títol de lliga. En aquests darrers sospirs de curs tenim alguns equips que arriben a les últimes jornades de lliga amb possibilitats de ser campions: és el cas dels Cadets A-B, dels alevins A-B i del Benjamí B. A ells també hi hem d’afegir les possibilitats d’ascens de que encara gaudeix un Juvenil ‘B’ que també està realitzant una gran temporada.

 

Els Alevins fan els deures davant rivals directes

El passat cap de setmana teníem al davant una jornada en què alguns dels equips que lluiten per aquestes posicions de privilegi jugaven contra rivals directes: en aquest sentit fem referència, en gran part, als nostres alevins entrenats per Emilio Gómez Pova, Borja Bou i Marc Gasulla.

L’Aleví ‘A’ va jugar dissabte al matí a Montgat, el 3r classificat, i va demostrar que per algun motiu és l’equip que lidera la taula: va emportar-se els 3 punts amb força solvència al guanyar per 1 gol a 3 als locals (podent haver marcat més gols). Aquesta victòria deixa a l’Aleví ‘A’ com a líder en solitari: amb 70 punts, 5 més que el seu immediat perseguidor (una Juventus que, a més a més, té un partit més jugat).

 

L’Aleví  ‘B’ per la seva banda diumenge disputava el què nosaltres, al twitter, anomenaríem com a el #derbiperlalliga. I és que els nostres alevins es jugaven la primera plaça en front del CE Cabrils. Uns cabrilencs entrenats per Aleix Palacios que van arribar al descans amb el marcador favorable de 1-2: amb una primera part dominada pels verd i blancs (amb gol de Pol Pera) i en què els visitants van basar gran part del seu joc en llarg i en les segones jugades. 

A la represa, però, tot canviaria i el domini dels nostres es veuria recompensat amb dos gols molt matiners que ho capgirarien tot: Sergio Estrelles i Óscar donaven, amb els seus gols, la volta al marcador i feien embogir una grada de Vallmorena tenyida de dues aficions que no van parar d’animar fins al darrer sospir de partit.

Al final els nostres aconseguirien, mitjançant Marc Fontes i Álex Alcàzar, posar terra de per mig per acabar signant una clara i merescuda victòria per 5 gols a 2 davant un dels rivals més forts de la lliga.

 

D’aquesta manera el Cabrils segueix com a líder amb tres punts d’avantatge però amb dos partits més: resten 9 punts en joc pels nostres i els cabrilencs tant sols podran sumar 3 punts més. Si els verd i blancs volen el títol, de ben segur que sí, estan òbviament obligats a guanyar dos dels tres partits que resten per jugar: i no serà gens fàcil perquè davant dos d’aquests rivals va costar molt (a Llaveneres es va empatar i davant l’Argentona, tot i guanyar, es va acabar demanant l’hora...).

Borja Bou, entrenador d’aquests alevins, i  Sergi “Cudu”, porter, van participar aquest dilluns en el programa Fora de Joc parlant al voltant d’aquests importants partits i posant molt bona nota a les actuacions d’Aleví A-B davant Montgat i Cabrils. Podeu escoltar les seves entrevistes en el següent enllaç.

 

El Cadet ‘A’ té una final aquest dissabte

Tots dos Cadets estaven obligats a guanyar i ho van fer. El Cadet ‘A’, però, amb molta més solvència (0-7 a Montgat) que no pas un Cadet ‘B’ que va realitzar un dels seus pitjors partits de la temporada (malgrat guanyar per 3 gols a 0 a l’Alella).

A hores d’ara tots dos equips, però, ja estan obligats a pensar en els seus següents i importants compromisos: el Cadet ‘B’ descansarà aquesta setmana i a la següent rebrà la visita del Pineda: un partit en què, si es millora la versió oferida en front l’Alella, els nostres podrien arribar a ser campions de manera matemàtica.

I de manera matemàtica no, però sí virtual, el Cadet ‘A’ també es podria mig proclamar campió de lliga aquest proper dissabte si rebent la visita del Cabrera aconsegueix fer-se amb els tres punts. D’aconseguir la victòria mai podríem dir que seria campió ja que encara restaria un partit per jugar-se i aquest, a més a més, seria davant un complicat Tiana: un equip que està situat en la quarta posició i amb el qual, sense anar més lluny, tant nosaltres com Cabrera hem empatat quan hem jugat contra ells.

El que sí que és cert és que si es vol aconseguir aquest títol de lliga és del tot necessari guanyar al Cabrera: una victòria ens situaria, amb un partit més, com a líders i 4 punts per sobre del conjunt vermelló. Tot el que no sigui guanyar deixaria en safata el lideratge al Cabrera.

Segons Esteban Molina, en paraules al Fora de Joc, aquest partit “és un premi al treball realitzat durant tota la temporada per part de l’equip” i espera que en aquesta ocasió “tots dos equips posin la intensitat que mereixen aquests encontres i que la qualitat de tots dos acabi decantant la balança cap a un equip o cap a l’altre” (escoltar entrevista). Al partit d'anada el Cabrera es va imposar per 3-1 als nostres.

 

El Benjamí 'B' també té a tocar el títol

Després d'aconseguir la victòria davant el Calella (per 9 gols a 0) els benjamins entrenats per Carlos Barberan, Marc Reyes i Joan Rodon resten molt a prop d'aconseguir el títol de lliga: en els propers dos partits es podria confirmar i d'aconseguir-ho de ben segur que, en el proper partit a casa, ho celebrarien en gran.

 

MÉS FOTOGRAFIES DEL PARTIT: ALEVÍ 'B' 5-2 CE CABRILS

 

Volver

Contacto

Cevilassardedalt
C/ Salvador Albert i Riera s/n
Vilassar de Dalt, 08339

Telf. 93 750 70 31

 


Instagram

 

 

https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="movie" value="https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="allowFullScreen" value="true">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" wmode="transparent" allowscriptaccess="always" width="206" height="182">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="movie" value="https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="allowFullScreen" value="true">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" wmode="transparent" allowscriptaccess="always" width="206" height="182"> 

© 2017 Tots els drets reservats

Haz tu página web gratisWebnode