Alevins D - E Amb els títols de lliga a tocar

05.04.2012 14:42

ALEVINS A TOCAR DE LA LLIGA

  • L'Aleví E està a només una victòria d'aconseguir el campionat i l'Aleví D té una autèntica final davant el Pineda en una setmana

Els dos Alevins més petits, el D i el E, estant a prop d’aconseguir un objectiu secundari en edats de formació però que, sigui com sigui, sempre és il·lusionant i reconfortant. Després de les victòries de tots dos alevins el passat cap de setmana (6-0 el D, i 2-6 el E) queda força clar que aquest serà un any històric per aquest grup de jugadors, ja que segueixen mantenint el liderat a falta de molt poques jornades.

En el cas de l’Aleví E, va aconseguir una important victòria davant un dels rivals més complicats de la lliga: el Cabrils. Aquests tres punts fan que els de Carlos Barberan conservin una setmana més la distància de 9 punts a falta de 4 jornades. Així doncs, si la setmana vinent guanyen al Masnou, aconseguiran fer-se amb el títol de lliga de manera matemàtica (a falta, encara, de tres jornades per al final). Qui també ho té de cara és l’Aleví D, que segueix depenent d’ell mateix per guanyar el campionat. Però en el cas d’aquest Aleví podríem dir que s’ho jugarà tot en la següent jornada: on s’enfronta al Pineda, el segon classificat (a només 1 puntet dels nostres). Així doncs, quedant després només tres jornades, qui surti vencedor d’aquesta propera final tindrà un 90% de possibilitats d’emportar-se el títol de lliga.