ALEVÍ 'A' 11 - 2 Fund. Esc. Calella

15.12.2010 11:01

Contundent retorn a la victòria

Vam començar bastant ben col·locats sobre el terreny de joc i combinant amb força facilitat entre línies. De fet aquest aspecte era d'esperar ja que el Calella és un equip de primer any i van abaix en la classificació. Durant gran part del matx la tònica va ser la de donar-nos moltes facilitats per sortir amb la pilota controlada, ja que no ens pressionaven la sortida de pilota i sempre els hi acabàvem creant superioritat numèrica al centre del camp. D'aquesta manera, i després d'un domini total, ens anàvem al descans amb un contundent 6-0.

Tornem a insistir que aquest partit era per tenir possessió de pilota i sempre buscar la millor opció de línia de passada per combinar amb facilitat i amb rapidesa, i creiem que no ho vam aconseguir pràcticament en cap moment del partit.

Al segon temps, com era d'esperar i amb un marcador tan contundent,  l'equip va baixar el nivell de joc i es van encaixar 2 gols que es podrien haver evitat fàcilment.

Al final de l'últim quart arribarien tots els gols en jugades de contraatac. En algunes d'aquestes jugades el protagonisme el va adquirir el nostre davanter Gerard Martí, qui va finalitzar accions de perill amb molt d’encert; arribant a aconseguir un curiós repóker de gols.

D’aquest partit  apart d’aquest inèdit repóker de gols, cal esmentar dos detalls més: l’un va ser el de la participació positiva de dos jugadors del Benjamí'A' (Emilio i Alex Alcazar), i el darrer detall és negatiu: i és que els dos entrenadors, tant Emilio com Sergio, diuen no estar gens contents amb el rendiment esportiu de la plantilla.