ALEVÍ 'A' 10 - 1 Escola Llavaneres

18.01.2011 13:28

Victòria amb domini clar i contundent d’inici a fi

 El nostre equip va sortir com ja és habitual iniciant les jugades des del darrera, els nostres migcampistes van estar molt participatius i pràcticament sempre es van oferir per donar línies de passada i per iniciar les jugades ofensives.

 Arribàvem al final dels primers 30 minuts amb un marcador contundent de 5-0. I començava el tercer quart amb els nostres seguint la mateixa tònica i tenint possessions molt llargues de pilota. Aquest darrer, és un aspecte que hem treballat últimament, temporitzar la pilota i buscar la millor solució de passada. Així arribarien els altres gols a favor.

Per contra, cal comentar que tot i estar a punt de superar el repte de no encaixar gols (aspecte negatiu: sempre encaixem) al final, en un dels pocs errors defensius, va venir el gol d’uns visitants que ja res tenien a fer. Emilio i Sergio, en aquest sentit, miren d’analitzar tots  aquests detalls perquè l'equip evolucioni i vagi millorant conceptes poc a poc.

Per finalitzar, felicitar a tots els nostres nois per l’encontre, ja que considerem que ha estat un dels millors partits disputats per la nostra part. I en especial als centrecampistes Roger i Kevin pel l’excel·lent partit, tant defensiva com ofensivament, i fent un treball físic molt important de cara a les recuperacions de pilotes