AGENDA PARTITS 15 - 16 SETEMBRE

14.09.2012 11:04

AGENDA CAP DE SETMANA: ÚLTIMA JORNADA D'AMISTOSOS PER FILIAL I JUVENIL 'A'

  • La setmana vinent tant Filial com Juvenil 'A' debuten en lliga a Vilassar de Mar
  • El Primer Equip disputa la segona jornada de lliga a Sant Cugat (dium.16'45h)
  • Aquest cap de setmana: fins a 22 partits amistosos en f.base

Aquest cap de setmana del 15 i 16 de setembre serà el darrer en què tot el gruix el futbol base seguirà jugant partits amistosos de pretemporada. I és que la setmana vinent un dels nostres representants del f.base abandona la pretemporada: en la següent jornada d'encontres el Juvenil 'A' ja s'estrena en partit de lliga visitant el Mpal Xevi Ramon. Aquest partit dels juvenils entrenats per Cristian Lopez es jugarà diumenge 23 de setembre a les 17'30h. Curiosament en aquell mateix escenari, però hores abans, també debutarà en lliga el filial del Centre Esportiu Vilassar. El Vilassar 'B' de Josue Molina s'estrenarà en competició amb un derbi podríem dir que inèdit entre filials: Vilassar de Mar - CE Vilassar. Aquest partit es jugarà a les 12'00h també al Mpal. Xevi Ramon.

Això serà la setmana vinent. De moment per aquests dos equips verd i blancs els seus darrers test de pretemporada seran aquests: CE CABRILS - CEVILASSAR 'B' (dissabte 16'00h) i CE VILA OLÍMPICA - JUVENIL 'A' (diumenge 16h).

També en aquesta jornada de partits el Primer Equip disputarà el seu segon encontre a la categoria de Primera Catalana: Diumenge a les 16'45h, a Sant Cugat del Vallés. 

Podeu consultar la totalitat de partits d'aquest cap de setmana 15-16 de setembre a través del següent enllaç: AGENDA PARTITS 15-16 SETEMBRE

[+INFO] Calendari dels primers equips verd i blancs en competició:

CONSULTA CALENDARI PRIMER EQUIP

CONSULTA CALENDARI DEL CEVILASSAR 'B'

CONSULTA CALENDARI DEL JUVENIL 'A'

CONSULTA CALENDARI DEL JUVENIL 'B'