AGENDA 12 i 13 DE MARÇ

09.03.2011 00:13

EL CAP DE SETMANA CLAU

Partits importants en moltes de les categories del club

Aquests propers 12 i 13 de març el Centre Esportiu Vilassar viurà una de les jornades més importants de la seva història. Sense exagerar. Sense voler magnificar. Sent Realistes. Observant classificacions, objectius, projecció dels equips i els rivals. No hi ha dubte: ens hi va gran part de la temporada.

El CEVILASSAR divideix les categories entre les més formatives i les que ja tenen una pintura més competitiva. És a partir dels infantils quan la vessant competitiva, partint sempre de la formativa, comença a tenir certa importància. De infantils fins  a Primer Equip els objectius competitius són molt ambiciosos: estar a dalt de les taules de classificació i lluitar fins a la darrera jornada per l'ascens de categoria. Com deia Carlos Barberán (coordinador del CEV), ara podríem dir que "estem al minut 70 de partit i tenim serioses opcions de guanyar-lo".

Els infantils estan situats a dalt de tot, el cadet també i els juvenils no es queden tampoc enrere. A tots ells s'hi suma el lideratge del Primer Equip en el grup 2 de la Primera Territorial. Així doncs, tots ells estant acomplint, amb escreix, les expectatives esportives i competitives amb que iniciaven les seves respectives temporades. Fins i tot, tenint en compte que és la primera temporada del nou projecte esportiu,  estan sobrepassant aquestes expectatives inicials.

Jornada important pels infantils

Aquest cap de setmana serà un dels més importants pels nostres infantils. De fet és la primera de les comptades finals a les que hauran de fer front d'aquí a final de temporada.

L'Infantil B juga contra l'Argentona per tal d'intentar seguir depenent d'ells mateixos per guanyar la lliga. Recordem que l'Argentona va vèncer, recentment, al lider de la categoria, el Pla d'en Boet. El partit és dissabte a les 11'45h.

Pel que fa a l'Infantil A té un importantíssim compromís el diumenge a casa, davant el Cabrera. Els rojencs estan classificats en la segona posició, i de guanyar-los els superaríem en la taula. La Juventus segueix molt forta i no abandona el lideratge, així que els nostres infantils no poden permetre's tornar a caure, com en la primera volta, davant el Cabrera. El partit es jugarà diumenge a les 10h.

La gran final del Juvenil 'A'

Dissabte a les 17'30h es viurà un dels partits més apassionants i emocionants de la història del CEV. El Juvenil 'A', segon classificat a 1a divisió, rep al lider, al Sant Gabriel. La distància actual entre l'històric equip de Sant Adrià i els nostres és de només 6 punts; així que si es guanya el matx, passarem a estar a només un partit de distància. Possiblement, una victòria davant els líders seria un cop fort sobre la taula i el Sant Gabriel marxaria tocat del Municipal de Vallmorena. És un moment històric pel Vilassar, ja que d'aquests 90 minuts es desprendran les possibilitats de pujar o no a la categoria de Preferent de Juvenils, una categoria realment espectacular.

Assalt al Guinardó

Aquest diumenge viurem un desplaçament molt especial: el de l'afició i els jugadors en autocar al camp del Martinenc. Encara no estan determinades les xifres d'assistents a aquest desplaçament, però a falta de 4 dies podem assegurar que un autocar ja està complert. La resposta de l'afició està sent molt positiva, tant en aquesta setmana important com durant tota la temporada. El soci i el seguidor del CEV és conscient que part de les opcions d'ascendir a 1a Catalana (fita històrica) passen per obtenir un bon resultat al Municipal del Guinardó. Allà ens enfrontarem davant el segon classificat, del qui només ens separa un solitari punt.

 El partit és a les 12h del migdia del diumenge 13 de març. La sortida d'autocars serà a les 9'45h del matí, al Municipal de Vallmorena.

(Ja sabeu que podeu demanar més informació i/o reservar places a través del cev@cevilassar.cat i del Facebook)