AE La Salle 0 - 2 INFANTIL 'A'

20.04.2011 00:45

Difícil victòra i adaptació al camp de La Salle

Partit en què malgrat el nostre domini, es va trigar a agafar avantatge al marcador. Durant el primer quart l'equip no va saber adaptar-se a les dimensions del camp i al joc directe i desordenat que intentava fer La Salle. I és que l’equip premianenc, tot i no tenir un clar domini del joc, va gaudir d’un parell d'ocasions per avançar-se en el marcador.

Al segon quart l'equip ja va tenir més control de la pilota, mantenint possessions més llargues. A partir d’aquest domini més clar van començar a caure les ocasions clares de gol. Però aquests no arribarien fins a la segona part.

A la represa el domini encara va ser més clar i el pes del partit el portava el Vilassar i ja al minut cinc Marc feia el 0 a 1 després de superar la sortida del porter aprofitant una passada a l'espai. 

Després de desaprofitar alguna ocasió per ampliar el marcador, Miquel superava per alt al porter a la sortida d'una falta. Al darrer quart es podrien haver augmentat les distàncies en el marcador però la poca punteria dels nostres va fer que el resultat es quedés en 0-2. Un resultat que ens ajuda a seguir en la lluita per la primera posició a la lliga.