• L’excursió a Guíxols deixa una pobra imatge dels nostres
  • Dues badades defensives, abans i després del descans, ens van condemnar
  • Al tram final de l’encontre vam tenir múltiples ocasions per retallar distàncies
  • Els gironins guanyen tres punts i el gol average particular

David Casany - L’excursió al final només va ser això, una excursió. Fent turisme per Guíxols en ple hivern. Una barreja que convidava a quedar-se a casa i no pas a agafar l’autocar cap a terres gironines. Sigui com sigui, durant el primer tram de l’encontre i també al final d'aquest tots dos equips gaudirien d’accions de perill: ells en joc aeri i els nostres en ràpids contraatacs; i cap al final a la inversa.

Al primer temps, per part dels nostres un xut de Rodri desviat i dues bones intervencions de Castilla: una a xut de Yustos i l’altra després d’una bona centrada des de línia de fons de Rodri.

A partir d’aquí domini local fins al descans: i abans de que aquest arribés, els ganxons inauguraven el marcador mitjançant un dels jugadors més destacats del partit: Aitor. L’atacant blaugrana aprofitava una errada defensiva (no refusàvem una pilotada llarga) per plantar-se davant Chueca i superar al porter vilassarenc (1-0, min 40).

Amb el marcador favorable als locals i amb males sensacions; així s’arribava al descans.

A la represa tot es tornaria a torçar i massa aviat: gol del Guíxols en la primera acció de pilota aturada de la segona part. Entrava sol al segon pal Chichu i aconseguia empènyer l’esfèrica, amb molt de suspens (tocava la fusta i es passejava per la línia de gol), al fons de la xarxa de Chueca.

Amb aquest gol els nostres viurien uns quants minuts d'incertesa en què els locals passarien clarament per sobre d’uns vilassarencs en ple fora de joc. Marc Chueca seria l’únic capaç d’evitar la golejada amb dues grans intervencions durant la represa.

Això sí, a mida que s’anava acostant el tram final i a mida que Pedro Quijada anava introduint canvis... El partit donaria un gir radical. Domini clar dels verd i blancs i setge sobre la porteria ganxona.  Mil i una centrades de Toni, pilotes baixades per Edu Marcel, grans ocasions perilloses per Xavi Torrent, Rodri amb molta presència en accions clares de gol i, fins i tot Javi Estévez tenint en les seves botes el gol. Al final, però, la mala punteria dels nostres i la intensitat dels locals seria la fòrmula perfecte per fer que en cap d’aquestes ocasions hi hagués el premi del gol.

Amb un joc aturat a cada jugada per part dels locals s’arribava a un temps afegi en què el CEVilassar s’hi jugava, almenys, retallar distàncies en el marcador per empatar el gol average particular amb el Guíxols. Però ni així.  Ni amb Marc Chueca pujant a rematar, ni tampoc amb Rodri amb la pilota semi-plantada a l’interior de l’àrea (el seu xut el treien sota pals i els nostres reclamaven penal per mans). De cap de les maneres seria possible marcar.

Al final, derrota i males sensacions perquè l’equip venia d’exhibir un bon nivell ens els darrers encontres i amb el joc desplegat a Guíxols es pot afirmar que s’ha donat un provisional pas enrere... Això sí; tot i regalar la primera part, almenys podem dir que els nostres amb el 2-0 en el marcador no es van rendir i van lluitar per retallar distàncies en el marcador fins al darrer instant de l’encontre (i ho van merèixer).