AC Juventus 1 - 3 JUVENIL 'A'

01.03.2011 14:50

VICTÒRIA I BON JOC ABANS DEL PARTIT CLAU

Primera part on el Vilassar Dalt va sortir molt motivat i desplegant un bon joc. Només començar el partit, al minut 3, falta penjada a l'àrea de la Juventus i Cuende fa el 0-1. Amb 0-1, el Vilassar Dalt seguia buscant el gol, amb un bon joc, i una defensa contundent darrere, no permetent a la Juventus crear ocasions de gol. Al minut 24 va arribar el 0-2 de Robert, que va controlar una pilota dins l'àrea i amb molta tranquil·litat, va batre al porter en el mà a mà. Els minuts que quedaven van seguir sent de domini visitant, encara que la Juventus va tenir una ocasió molt clara, amb una vasel·lina que ha va sortir alta. Al descans, 0-2 pels visitants, més que merescut.

A la segona part, la Juventus va estar apunt de fer l'1-2 al primer minut de joc, però els defenses del Vilassar de Dalt van treure una pilota molt compromesa dins l'àrea petita. El domini ha seguir sent del nois entrenats per Sergi González, però la Juventus va crear més perill que a la primera part.

 Pau va fer el 0-3, que donava molta tranquil·litat als visitants, d'una manera semblant al 0-2 que havia fet Robert. Però poc després, arribaria el definitiu 1-3 de la Juventus, on el davanter local  s’anava a aprofitar d’un refús del porter. La Juventus buscaria el 2-3, però tampoc sense gaire perill. El Vilassar Dalt també aniria a per l’ 1 a 4, però sense acabar de crear massa perill. Domini territorial però sense crear ocasions. Al final, 1-3, victòria clara d’un Juvenil ‘A’ que recupera el bon joc que feia alguns partits que no es donava.

La setmana que ve, descans, però la següent, el Vilassar Dalt rep a casa al líder, el Sant Gabriel.