Ànims Lluis Mabilon - Infantil 'A'

13.11.2012 17:58

MIL ÀNIMS LLUIS!!!

El passat dissabte a la tarda es va lesionar de gravetat Lluis Mabilón, jugador de l'Infantil 'A'. El defensa verd i blanc, en plena disputa de pilota, va veure com un jugador del Vilassar de Mar topava amb la seva cama i aquesta quedava greument afectada. La lesió en principi no semblava molt greu però a mida que van anar passant els segons es va poder observar com el Lluis no es podia aixecar. Malgrat no fer clars senyals de dolor, va aguantar com un valent, la lesió que acabava de patir era molt greu.

El cos tècnic de l'equip es va fer càrrec d'ell i va haver de sortir del terreny de joc a coll de l'Esteve Forgas i també va sortir de les instal·lacions del Xevi Ramón a coll de l'entrenador de porters Sergio Nieto.

Posteriorment el jugador va ser traslladat a l'Hospital de Mataró, on allà el primer diagnòstic ja anava a ser negatiu: una més que possible fractura de tibia i peroné. Al final la lesió que se li ha diagnosticat és una fractura del peroné i un desplaçament/fisura tibial. A hores d'ara el jugador resta pendent de saber si serà, o no, necessària una hipotètica operació. Nosaltres també estarem atents al què pugui passar i, com no, també estarem atents a la evolució de dita lesió.

 

Des del club estem tots recolzant al Lluis Mabilón en aquests moments tant complicats. Mai agrada veure a un jugador lesionat de gravetat, i encara menys si aquest està en una categoria com la d'infantils. Però precisament per aquest motiu, per ser infantil, i per com és aquesta lesió: li hem de transmetre al Lluis que aquest tipus de lesions no afecten a la seva carrera futbolística i que en quan es recuperi, que serà aviat, tornarà a poder jugar amb tota tranquilitat.

Sergi Gonzàlez, al programa de ràdio FORA DE JOC, va explicar-nos la darrera hora sobre la lesió i l'estat del Lluis i ens va explicar que ell també va patir una lesió al peroné quan era ben jove i que va acabar sortint endavant; tot recomenant-li "que estigui tranquil, que sortirà endavant, que primer s'ha de recuperar, fer vida normal i que el jugar a futbol ja acabarà tornant en poc temps perquè li queda per davant tota una carrera futbolística". Uns ànims similars als què curiosament també li ha enviat l'entrenador del Primer Equip Toni F.Corominas a través de les xarxes socials: "Molts ànims a LLuis!!!! jugador de l'infantil de Sergi González !! .... És una lesió important però 100% recuperable!! I no impedeix el teu creixement com a futbolista! Ànims crack!". Un missatge molt maco i tot un detall per part de l'entrenador del Primer Equip, qui torna a demostrar la seva forta implicació amb el Centre Esportiu Vilassar.

 

Així doncs, el màxim suport al jugador i tots els ànims del món perquè es recuperi quan abans! #ANIMSLLUIS

En breus li farem arribar un rega perquè s'animi encara més!

 

Volver

Contacto

Cevilassardedalt
C/ Salvador Albert i Riera s/n
Vilassar de Dalt, 08339

Telf. 93 750 70 31

 


Instagram

 

 

https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="movie" value="https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="allowFullScreen" value="true">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" wmode="transparent" allowscriptaccess="always" width="206" height="182">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="movie" value="https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="allowFullScreen" value="true">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" wmode="transparent" allowscriptaccess="always" width="206" height="182"> 

© 2017 Tots els drets reservats

Crea una web gratisWebnode