ÈXIT ÀLBUM CROMOS

09.11.2011 16:10

L'ÀLBUM DE CROMOS AGRADA

Gairebé una setmana després de la posada en marxa de l'Àlbum podem dir que la iniciativa ha estat molt ben rebuda per part de tota la família verd i blanca. Poc a poc són més els qui tenen ja a casa seva aquest Àlbum de cromos, i cada vegada són més els què s'animen a anar ampliant els 80 cromos inicials amb què tots van començar la col·lecció. I és que recordem que tothom es pot aprofitar de la oferta de llançament de: Àlbum+8sobres per només 10 euros.

El funcionament de venda de cromos es basa en un petit espai dins les pròpies oficines del club, on allà cada dia hi podreu comprar tant els cromos com els àlbums (aquells que encara no el tinguin). Els cromos venen en sobres, i cada sobre té al seu interior fins a 8 cromos.

Des del passat divendres les grades, els vestuaris, i els voltants del camp de futbol s'han omplert de nens intercanviant cromos, amb aquells típics "tengui", "falti" tots ells intentaran donar-li més ritme a la recol·lecció de més de 400 cromos.

Díem que la iniciativa ha estat molt ben rebuda, i no només perquè els nens estan ja fent la col·lecció, sinó pel què la gent comenta al voltant de què el Centre Esportiu Vilassar hagi decidit emprendre aquesta curiosa aventura. I és que molts pares, familiars i entorn dels jugadors pensen que aquesta col·lecció no només divertirà als jugadors sinó que serà un magnífic record que tota la canalla guardarà durant molts anys com si fos un tresor. Fins i tot hi ha algun cas de persones que han comprat només l'àlbum per teni'l de record.