LA PILOTA ATURADA ESBORRA UN GRAN PRIMER TEMPS

• El CE Vilassar es deixa remuntar un 0-1 a la segona part
  • Els tres gols locals van venir en dos serveis de cantonada i un penal
  • Una fluixa segona part pesa més que no pas un gran inici de partit

David López - Eren les 17:15 de la tarda quan la pilota començava a rodar a la capital d’Osona, el CE Vilassar buscava treure un bon resultat de terres vigatanes i a prop va estar-hi. Els de Pedro Quijada i Edu Reyes ben col·locats al darrera i fent que els contraatacs siguin més incisius que mai van estar a punt de puntuar a un Municipal de Vic que presentava una gran entrada (s’havien presentat els equips de la temporada 13-14). La imatge més destacada de l'encontre però, no va ser només la de l'escenari, sinó la dels nostres jugadors enrecordant-se de la figura de Nil Marín: el jove porter del Girona 'B' que ens deixava el passat dissabte al matí al patir un greu accident de trànsit. Molts dels nostres jugadors i també part del cos tècnic coneixia al Nil (alguns d'ells grans amics) i van decidir tenir aquest bonic detall amb ell.

Gran plantejament, millor resultat

Sòlids en defensa, treballadors al mig del camp i creatius al davant, així és com va sortir el CE Vilassar a Vic. No obstant, la primera ocasió del partit va arribar per part dels locals, una gran jugada col·lectiva deixava al davanter vigatà sol davant de Chueca, el porter vilassarenc no fallaria, va resoldre el mà a mà amb solvència, com és de costum. Aquesta va ser la primera i gairebé la única oportunitat que van tenir el locals per avançar-se al marcador.

La primera ocasió visitant la tindria Rodri, el xut des de la frontal del davanter vilassarenc topava, però, amb el travesser. Aquest era un primer avís per la UE Vic, a la següent no perdonaríem. El gol arribaria en una magnífica contra del CE Vilassar: la pilota, que anava de esquerra a dreta, arribava a Yustos i aquest la posava per sota a un Yassin que no fallaria.

La gran primera part del CE Vilassar es veia reflectida en aquest gol. Amb el resultat de 0-1 s’arribaria al descans.

La pilota parada, el gran enemic

Començava la segona part al municipal de Vic, i no començava de la millor manera. Tan sols havien transcorregut 8 minuts de la represa quan Bauli (davanter vigatà) rematava al fons de la xarxa un servei de cantonada. Gerra d’aigua freda pels de Pedro Quijada i Edu Reyes. A partir d’aquest moment els locals van créixer en confiança, i nosaltres tot el contrari, ens aniríem desinflant poc a poc...

Amb l’empat estava tot obert, però els papers s’havien intercanviat, ara era la UE Vic qui arribava amb més facilitat a la porteria de Chueca i a nosaltres ens costava crear ocasions de perill. A tocar del minut 70 seria quan anava a arribar el segon gol vigatà: un altre cop a pilota parada, un altre cop de servei de cantonada, un altre cop Bauli. El davanter local rematava de nou al fons de la xarxa i feia que el CE Vilassar anés a remolc tot el temps restant. La sentencia arribaria al minut 81 quan Gerard des dels 11 metres enganyava a Chueca i feia el tercer. Un altre cop a pilota parada.

Amb el resultat de 3-1 s’arribaria al final del partit, la UE Vic va aconseguir remuntar un partit que tenia força en contra.

ACCEDIR A LA FITXA TÈCNICA DEL PARTIT

CLASSIFICACIÓ I RESTA DE RESULTATS DE LA JORNADA (1CAT1)

Proper partit:  CE VILASSAR - UE La Jonquera (Divendres 1 de novembre, Municipal de Vallmorena, 12'30h)