UD Mataronesa 2-1 CE VILASSAR

19.09.2016 08:40

SEGONA DERROTA CONSECUTIVA, 

SEGONA DERROTA INJUSTA

  • El Primer Equip queia per la mínima (2-1) al camp de la Mataronesa
  • Els d’Esteban Molina s’avançaven en el marcador però els mataronins empataven abans del descans i certificaven la remuntada a la represa

 

La UD Mataronesa s’emportava els tres punts aquest dissabte i ho feia després d’un partit on els nostres havien començat guanyant i on els nostres van merèixer puntuar i no marxar amb les butxaques buides. Un primer temps clarament verd i blanc començava amb dues clares ocasions dels d’Esteban Molina: una bona aturada del porter i un refús de la defensa evitaven el primer gol de la tarda.

 

Però després d’aquests avisos arribava el gol: gran acció combinativa que acabava amb una excel·lent centrada de Buitrago cap a Ariza, un defensa evitava el gol cantat d’Ariza però ho feia refusant cap dins de la porteria:  gol en pròpia porta i 0-1 en el marcador.

Amb la Mataronesa força nerviosa els nostres aconseguien fer-se amb el control del partit, amb un lleuger domini de l’esfèrica i sense concedir gaires ocasions de gol al rival. Però una errada en una pilota aèria deixaria l’esfèrica solta dins l’àrea perquè els locals marquessin l’empat abans del descans (1-1).

 

La represa seria ben diferent però seguiria tenint alguns patrons similars que acabarien desquiciant als nostres. Un d’aquests patrons: un arbitratge que ens acabaria castigant en excés, ja que no assenyalaria moltes faltes ni tampoc condicionaria als locals amb targetes grogues (algunes d’elles, ja només per reiteració, eren evidents).

Dins d’aquest ambient neguitós arribaria una greu errada: un servei de falta des de la línia defensiva, amb l’esfèrica mal servida (en mal lloc) i regalada a un davanter local que acabaria marcant el 2-1.

A la represa, la Mataronesa, amb el marcador favorable, ja no generaria ni joc ni ocasions de perill per sentenciar l’encontre. Per contra, els nostres intentarien generar accions d’atac per acabar trobant el gol de l’empat: i cal apuntar dues accions arbitrals que van perjudicar de manera clara i evident els interessos verd i blancs: unes clares mans a l’interior de l’àrea evitant un gol d’Esteve (no eren xiulades tot i les protestes), i després una falta en atac que mai havia existit i que deixava a Peke sol davant del porter (segons l’àrbitre, Peke havia tocat la pilota amb les mans).

Fins als darrers instants els locals, tancats al darrera, van aconseguir desquiciar als nostres amb continues pèrdues de temps i amb una bona actitud a nivell defensiu: anant bé en joc aeri i estant ben tancats al darrera (sense deixar espais).  Malgrat anar a l’atac i intentar-ho, seria impossible marcar i arrencar almenys un punt.

 

 FITXA TÈCNICA 

RESULTATS I CLASSIFICACIÓ

 

MÉS IMATGES

Volver

Contacto

Cevilassardedalt
C/ Salvador Albert i Riera s/n
Vilassar de Dalt, 08339

Telf. 93 750 70 31

 


Instagram

 

 

https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="movie" value="https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="allowFullScreen" value="true">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" wmode="transparent" allowscriptaccess="always" width="206" height="182">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="movie" value="https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="allowFullScreen" value="true">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" wmode="transparent" allowscriptaccess="always" width="206" height="182"> 

© 2017 Tots els drets reservats

Crea una página web gratisWebnode