Prèvia 14-15 desembre

13.12.2013 10:46

PER FI TORNA LA LLIGA!

  • Ens espera un cap de setmana amb moltes emocions tant en Futbol Base com en Senior
  • Després del pont tornen els partits de lliga a tot el Futbol Base
  • Analitzem els complicats desplaçaments del Primer Equip i Filial

 

David Casany - Aquest cap de setmana tornem a tenir competició! Per fi torna la lliga! Tot i que no ho farà amb gaire continuitat, ja que d'aquí dues jornades tornem a tenir aturada. Després del darrer pont, en què la FCF ens va donar descans a tots els clubs, ara tornem a reprendre els habituals partits de lliga de cada cap de setmana. Al web del CEVilassar podeu consultar tots els horaris d'aquesta nova jornada d'encontres. 

Dins el futbol base s'arribaran a jugar un total de 24 partits, dels quals 13 es disputaran al Municipal de Vallmorena. La jornada ens portarà des de les 9'15h del matí de dissabte (amb Prebenjamins i Benjamins) fins a les 16'30h de la tarda de diumenge (amb el Infantil 'C' - Mataró, que tancarà el cap de setmana).

A tot això avancem que la setmana vinent (21-22 desembre) hi haurà un debut molt esperat: el de les escoletes!

 

Primer Equip i Filial, amb la moral alta, jugaran lluny de casa

En futbol senior ens espera un cap de setmana amb dos desplaçaments a camps molt complicats: el Primer Equip visita La Ferreria per enfrontar-se al Montcada i el Filial es desplaça a la capital del Maresme per veure's les cares amb la Mataronesa.

 

El Primer Equip s'enfronta a un Montcada que ve de guanyar al Municipal de Farners i que, per tant, voldrà fer bona la seva victòria a domicili davant la seva afició. Apuntar també, del rival, que està situat a la zona tranquila de taula classificatòria i que en les seves files compta amb el davanter Albert Hospital, ex-CEVilassar. Parlant d'èpoques anteriors, afegirem que en la temporada anterior els nostres van caure derrotats per 3 gols a 1 i en aquell mateix partit Vicente es va lesionar de gravetat en el seu genoll.

A dia d'avui el panorama és totalment diferent al de l'any passat: per situacions, per jugadors, per cos tècnic, etc. 

De fet a Montcada s'hi arriba amb la moral alta, cosa que en l'anterior temporada no era així. En el conjunt de Pedro Quijada durant aquest període sense competició, a part de treball, s'han pogut observar moltes cares d'alegria i molta motivació en el rostre de tota plantilla. Tot plegat, conseqüència d'encadenar dues victòries consecutives (Avià i Llefià).

 Els nostres, així doncs, han encarat les darreres sessions d'entrenament amb bon ambient i amb la intenció de preparar-se al màxim per desplaçar-se a Montcada i anar a per "la tercera consecutiva". De fet, de guanyar, els verd i blancs empatarien a punts amb els vallesans i començarien a agafar un bon coixí de punts respecte alguns rivals directes per la permanència.

HORA PARTIT: Diumenge a les 12'00h (via @cev_endirecte i Ràdio Vilassar de Dalt)

COMPARATIVA: CD Montcada - CE Vilassar

 

 Pel que fa al Filial aquest afronta aquestes dues darreres jornades de desembre amb la intenció de situar-se, per fi, a la zona alta de la taula: aquest cap de setmana prova de foc al camp de la poderosa UD Mataronesa i la setmana vinent es rep al CE Cabrils en el què de ben segur serà un apassionant derbi a Vallmorena. Tot plegat, dos partits que arribaran després que el conjunt entrenat per Albert Ruiz hagi encadenat 3 victòries consecutives (Rocafonda, At.Mataró i Llavaneres) i tot destacant, per sobre de la resta, el darrer gran triomf en front del líder d'aquesta lliga: el Llavaneres. 

Pel que fa als precedents davant la Mataronesa: l'any passat victòria com a locals i empat com a visitants.

HORA PARTIT: Dissabte a les 17'00h

COMPARATIVA: UD Mataronesa - CE Vilassar 'B'

Volver

Contacto

Cevilassardedalt
C/ Salvador Albert i Riera s/n
Vilassar de Dalt, 08339

Telf. 93 750 70 31

 


Instagram

 

 

https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="movie" value="https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="allowFullScreen" value="true">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" wmode="transparent" allowscriptaccess="always" width="206" height="182">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="movie" value="https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="allowFullScreen" value="true">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" wmode="transparent" allowscriptaccess="always" width="206" height="182"> 

© 2017 Tots els drets reservats