SETMANA SANTA 2017

14.04.2017 18:20

QUINA SETMANA SANTA!
  • El Benjamí A i l’Aleví A estan disputant el prestigiós torneig Primer Toque (Castelló)
  • L’Aleví B ha anat fins a Salou per competir al torneig Marenostrum
  • En categoria Benjamí també tindrem doble representació al Torneig de Mollet
  • L’activitat a Vallmorena no torna fins la tarda del dimarts 18 d’abril

 

Després de gaudir dels darrers entrenaments de Setmana Santa i després de celebrar també una nova edició de Campus... toca descans per alguns equips i viatge per d’altres. L’activitat a Vallmorena ja va agafar un respir aquest passat dijous (sense entrenaments) i seguirà així fins el proper dimarts 18 d’abril, dia en que els entrenaments tornaran a la normalitat. Durant aquest cap de setmana recordem que la competició de lliga de la Federació Catalana de Futbol també s’atura.

 

Els qui no s’han aturat en aquesta Setmana Santa són els nostres Alevins i Benjamins. Concretament el Benjamí A, l’Aleví A i l’Aleví B.  Tots tres equips estan disputant dos tornejos lluny de Vallmorena i tots tres gaudeixen de la setmana santa compartint les vacances entre l’hotel i el terreny de joc.

 

PRIMER TOQUE

El Benjamí ‘A’ i l’Aleví A són els dos equips que estan gaudint d’una aventura més exòtica, ja que tots dos s’han desplaçat fins a Castelló de la Plana per participar en el prestigiós torneig Al Primer Toque. Un torneig on hi participen equips de la talla de València, Llevant, Villarreal, RCDEspanyol, FCBarcelona,  Atlético de Madrid, Real Betis, etc.

El Benjamí ‘A’ disputa el torneig dins el grup B de categoria Benjamí i juga davant el RCD Mallorca, CF Sedaví i CF San José.

L’Aleví ‘A’ disputa el torneig dins del grup F de categoria Aleví i juga davant C AT.Osasuna, ManisesCF i Primer Toque CF.

 

Tots dos equips ens han fet arribar imatges de la seva visita a la ciutat esportiva del CF Villarreal, on han gaudit de l’entrenament i on s’han realitzat fotografies amb alguns jugadors.

 

MARENOSTRUM CUP

Pel que fa a l’Aleví B hem d’explicar-vos que també han anat força lluny, concretament fins a Salou. Allà els nostres Alevins estan gaudint també d’una estància a un hotel mentre disputen el prestigiós torneig de la Marenostrum Cup.

En aquest torneig els nostres Alevins s’enfronten (dins el grup E) al Leeds School, l’Hospitalet Atlètic i el CF Sant Cugat. Aquest torneig està caracteritzat per tenir la participació de moltíssims equips estrangers i l’experiència encara és, doncs, més especial.

 

DOS BENJAMINS A MOLLET

Els Benjamins F i GH també estaran presents en un torneig durant aquests dies 15 i 16 d'abril: en aquest cas tots dos estaran al Torneig de Setmana Santa que organitza el CF Mollet.

Volver

Contacto

Cevilassardedalt
C/ Salvador Albert i Riera s/n
Vilassar de Dalt, 08339

Telf. 93 750 70 31

 


Instagram

 

 

https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="movie" value="https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="allowFullScreen" value="true">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" wmode="transparent" allowscriptaccess="always" width="206" height="182">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="movie" value="https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="allowFullScreen" value="true">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" wmode="transparent" allowscriptaccess="always" width="206" height="182"> 

© 2017 Tots els drets reservats

Haz tu página web gratisWebnode