SANT CUGAT 2 - 2 CEVILASSAR

16.09.2012 23:01

UN PUNT PER SEGUIR AVANÇANT

  • Els de Toni F.Corominas aconsegueixen empatar 2-2 al camp del Sant Cugat
  • Els gols es marquen al primer temps i a la segona part tots dos equips no encerten
  • El Sant Cugat erra un penal al minut 89

Segona jornada de lliga i segon partit en què el Centre Esportiu Vilassar torna demostrar que aquesta és la seva categoria. I és que, malgrat haver tornat a patir una petita relliscada i malgrat haver de millorar en alguns aspectes, els de Toni F.Corominas deixen entreveure grans minuts de joc davant els primers rivals en competició. Aquest diumenge a Sant Cugat podria haver passat de tot i al final s’ha aconseguit esgarrapar un puntet després d’empatar 2-2 davant els vallesans. Aquest és el primer punt a la Primera Catalana en la història del CEV, un empat que bé podria haver estat victòria tant per uns com per d’altres; sobretot podria haver estat victòria pels locals: que amb el marcador en taules han errat un penal al min89.

El partit millor no podia començar: primera jugada i a res de marcar Vicente i Roger. Era el primer avís. El segon avís verd i blanc seria letal: després d’unes bones combinacions, Vicente seria objecte de falta a prop de la frontal, un lliure directe que acabaria transformant en gol el capità Fran Fuentes. Un magistral llançament de falta que es colava per l’escaire de Jota i que significava el primer del partit (0-1; ‘10).

Sense gaire temps per celebrar arribaria la reacció local: un xut llunyà, ras, potent, amb una rosca inusual, i enganxat al pal. L’autor d’aquest xut era Burgos, un xut que acabaria col·lant-se pel mig de la nostra defensa i anant a parar al fons de la xarxa, sense que Sergio pogués fer gaire per aturar-la (1-1; ‘18).

A partir de llavors tots dos equips es dedicarien a voler gaudir de la possessió de la pilota: una esfèrica que, cal apuntar, ja és la oficial de la FCF i que no acaba de convèncer.Entremig d’aquests intercanvis de possessions el Centre Esportiu Vilassar va perdonar i el Sant Cugat tot just el contrari: es va passar d’una clara ocasió de gol de Casillas (que davant el porter enviaria la pilota per sobre del travesser) al gol dels locals. Una centrada de l’extrem santcugatenc acabaria sent rematada de cap, des de dins de la petita, pel corpulent davanter centre local Djailson (2-1; ’26).

Semblava mentida, però la realitat era que el Sant Cugat en només 10 minuts havia aconseguit capgirar el resultat  i posar-se per davant en el marcador. A partir d’aquests instants vindria, possiblement, el millor CEV del partit: amb més intensitat a totes les línies, amb un bon joc de combinacions i amb un clar objectiu entre cella i cella: empatar abans del descans. I així va ser:  després de perdonar en vàries ocasions (un possible penal sobre Vicente, una segona ocasió clara de Casillas, un bon xut de Mendo, etc.) els verd i blancs aconseguien posar el 2-2 en l’electrònic gràcies a un gol de Vicente (centrada que no remata Roger i que acaba estavellant-se contra el pal i entrant al fons de la porteria del SantCu). Així doncs, arribàvem al descans amb un 2-2 que prometia emocions pel segon temps.

La represa començaria  de manera semblant al inici del matx: amb una ocasió clara pels de Toni F.Corominas. En aquest cas Casillas superava per dalt al porter local però la poca potència de la definició feia que un defensa la pogués desviar sota pals. Una jugada que ja ens feia preveure que durant la represa hi hauria forces ocasions. Tots dos equips encaraven la segona part amb la intenció d’emportar-se els tres punts i en un anar i venir, sense gaire ordre ni ofensiu ni defensiu, totes dues esquadres gaudirien d’aproximacions a ambdues àrees. En el cas del CEVilassar: Vicente, Mancheño o Casillas podrien haver perforat la xarxa  dels locals però la falta de precisió o les bones accions de Jota ho impedirien.

Pel que fa als locals també varies ocasions clares: la més evident d’elles un enviament al pal i dos "uns contra uns" aturats a la perfecció per Sergio Cano (qui va signar un gran debut a la categoria).

Això sí, l’acció més clara del segon temps, que podria haver sentenciat tot, anava a ser el penal a favor del Sant Cugat. Segons el col·legiat, Alex Gomez Meneses, el migcampista verd i blanc Fernando Galeano havia desviat un xut local amb les mans (a l’interior de l’àrea). Resultat de xiular aquesta acció: pena màxima a favor dels vallesans i vermella directa pel nostre jugador. Després de força temps esperant per llençar el penal: Burgos acabaria definint la pena màxima pitjor impossible. Després de realitzar un autèntic partidàs (manant al mig del camp i marcant el 1-1), Burgos tindria la mala sort d’enviar el penal als núvols.

 Després d’aquesta acció trascendental tant Vilassar com Sant Cugat gaudirien d’alguna aproximació més però el marcador d’empat a 2 ja no es mouria.

El penal fallat, Sergio a la porteria i la poca precisió de les dues línies atacants en els darrers metres van ser alguns dels factors que van fer que el marcador amb el què s’havia finalitzat la primera part acabés sent el mateix amb el què es tancaria el partit.

Novament el Centre Esportiu Vilassar es va mostrar en part intermitent, però de ben segur que d’aquest partit ja es comencen a poder extreure conclusions una mica més positives en comparació al debut davant el Mollet.

Aquest empat 2-2 a Sant Cugat significa sumar el primer punt a la Primera Catalana del CEV. Un puntet que deixa als de Toni F.Corominas situats en la 14a posició de la taula. Una classificació que poc significat té, ja què estem només en la segona jornada de lliga. Destaquem que en aquestes dues jornades els dos equips que encara no s’han deixat cap punt són l’Avià i la Jonquera, tots dos conjunts compten els seus partits amb victòries.

La setmana vinent el Primer Equip rep la visita de la UD.Gramanet ‘B’ (Mpal Vallmorena, diumenge 23 a les 12h)

FITXA TÈCNICA (enllaç a la FCF)

Sant Cugat: Jota, Xavi, Ivan, Serrat, Egaña, Toni Pou, Burgos, Bonamich, Djailson, Abdul, Claudio

També juguen: Marroco, Cadmo, Juanito, Vallcorba, Corbi

CEVILASSAR: Sergio, Arturo, Fran, Reyes, Edu, Galeano, Casillas, Mula, Roger, Mendo, Vicente.

També juguen:  Manche, Chino, Jose, Cristian.

GOLS: 0-1 Fran Fuentes (min10), 1-1 Burgos (min17), 2-1 Djailson (min26), 2-2 Vicente (min38)

Àrbitre: Alex Gomez Meneses. Targetes grogues: Bonamich, Burgos, Egaña  (locals); Reyes, Mendo, Vicente, Casillas i Jose Muñoz (visitants). Targeta Vermella: Galeano (min89)

INCIDÈNCIES: Partit corresponent a la Jornada 2 de lliga del Grup 1 de la Primera Catalana. Encontre jugat al ZEM Jaume Tubau de Sant Cugat del Vallés. Primer partit del Centre Esportiu Vilassar com a visitant a la Primera Catalana. Dos retorns destacables als terrenys de joc: Marc Reyes (ausent en gairebé tota la pretemporada, per una lesió) i Sergio Cano, el porter vilassarenc debutava a la Primera Catalana amb una gran actuació personal.

 

Volver

Contacto

Cevilassardedalt
C/ Salvador Albert i Riera s/n
Vilassar de Dalt, 08339

Telf. 93 750 70 31

 


Instagram

 

 

https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="movie" value="https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="allowFullScreen" value="true">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" wmode="transparent" allowscriptaccess="always" width="206" height="182">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="movie" value="https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="allowFullScreen" value="true">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" wmode="transparent" allowscriptaccess="always" width="206" height="182"> 

© 2017 Tots els drets reservats

Crea una página web gratisWebnode