Retorns esperats - Lliga i Ràdio

03.10.2014 00:52

ELS RETORNS MÉS ESPERATS…

  • Aquest cap de setmana tornen els partits de lliga
  • El futbol base s’estrena en competició aquest 4-5 d’octubre
  • El Primer Equip torna a Vallmorena, on aquest diumenge defensarà liderat
  • El proper dimarts 7 d’octubre torna el programa de ràdio Fora de Joc
  • Aquesta temporada el programa passa a emetre's tots els dimarts a partir de les 19'00h

David Casany - Per fi torna la competició! Després d’una bona pretemporada (veure àlbum de fotos), aquests propers dissabte i diumenge tornarem a gaudir de partits de lliga a les nostres categories del futbol base. Com a curiositat, dissabte el primer en estrenar-se serà el Benjamí ‘D’: que jugarà a les 9’00h del matí al camp del Canet de Mar. Pel que fa als debuts a casa: els primers partits de lliga a Vallmorena es jugaran a les 9’30h i els protagonistes seran el Benjamí E i l’Aleví B (uns jugant davant del Vilassar de Mar, els altres rebent al Molinos). 

Com sempre, podeu consultar tots els horaris dels partits al mateix web del club: a l’apartat “AGENDA”. Afegim, a més, que aquest cap de setmana el Primer Equip defensarà liderat a Vallmorena (diumenge a les 12’15h davant el Iluro, 3ª Jornada de Lliga).

 

I també torna 'Fora de Joc'!

Un altre dels retorns més esperats també és el del programa de ràdio del Centre Esportiu Vilassar: el 'Fora de Joc'. Al voltant de tots aquests debuts en lliga segur que en parlarem molt extensament a Ràdio Vilassar de Dalt. Apuntem que aquesta serà la cinquena temporada en què podem comptar amb aquest programa de ràdio verd i blanc. Novament, sota la direcció de David Casany i amb la col·laboració habitual de Josep Lluís Petit. 

Aquesta temporada el programa gaudirà d’alguna secció nova però les novetats més destacades són les següents: el canvi de dia i internet. I és que aquesta temporada el programa es realitzarà les tardes de dimarts (a partir de les 19’00h i fins les 20’30h) i no pas els dilluns (com fins ara s’havia fet). A més, també serà novetat el fet de poder escoltar el programa de fins a 4 maneres diferents! La principal és en directe: d’una banda a través de la 97.4FM i d’altra banda (novetat) a través d’Internet (aquest enllaç)! A tot això, com sempre, els oients podran recuperar el programa el dia següent: escoltant-lo en diferit a Ràdio Vilassar de Dalt (pel matí) o descarregant el programa a través del Podcast.

Volver

Contacto

Cevilassardedalt
C/ Salvador Albert i Riera s/n
Vilassar de Dalt, 08339

Telf. 93 750 70 31

 


Instagram

 

 

https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="movie" value="https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="allowFullScreen" value="true">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" wmode="transparent" allowscriptaccess="always" width="206" height="182">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="movie" value="https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="allowFullScreen" value="true">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" wmode="transparent" allowscriptaccess="always" width="206" height="182"> 

© 2017 Tots els drets reservats

Crea una web gratisWebnode