REPORTATGE INICI TEMPORADA JUVENILS

21.11.2012 11:53

ELS JUVENILS VERD I BLANCS ES FAN FORTS

Tant Juvenil 'A' com Juvenil 'B' estan engegant un inici de campanya realment espectacular. El Juvenil de Preferent es troba immers en la zona noble de la taula i el Juvenil de Primera Divisió lidera la seva lliga. Tots dos acumulen unes estadístiques molt positives, que de conservar-se amb el pas del temps ens regalarien un final de temporada apassionant i sense patiment algun per salvar les categories. Cert és que això acaba de començar i que encara queda molt, però aquestes dinàmiques inicials dels nostres juvenils conviden a ser optimistes i conviden a confiar plenament en ambdós conjunts. Això sí: ara no val adormir-se i cal seguir treballant amb la mateixa intensitat i amb les mateixes ganes perquè, al maig, la temporada acabi tenint un balanç final positiu.

 

A la zona noble de Preferent

Pel que fa al Juvenil 'A' de Cristian López el seu inici fulgurant a la categoria, amb dues victòries en els dos primers partits, s'ha tornat a repetir després d'haver patit tres derrotes consecutives. I és que tot i perdre davant Calella, Badalona i Gironès Sabat, els nostres juvenils en cap moment van abaixar el cap i van seguir lluitant per tornar a aconseguir els bons resultats que s'havien donat a les jornades inicials. El primer pas el van donar a Santa Perpètua, on van acabar rascant un punt importantíssim amb un gol de Buitrago sobre la botzina (1-1 min 90).

A partir de llavors: 3 victòries consecutives que han catapultat als nostres fins a la 4ta posició de la taula del Grup 2 de la categoria de Preferent Juvenil. Aquestes tres victòries s’han donat davant rivals molt complicats i que, com era d’esperar, han donat guerra: la primera victòria va ser davant el Masnou (1-0; gol de Buitrago), la segona al complicat camp del Mataró (0-1; Javi Estévez –penal-) i la tercera i darrera victòria es va donar el passat cap de setmana rebent la visita d’un bon Lloret (3-1; Buitrago, Jaume Gras i Omaru). Possiblement d'aquests resultats el més important va ser el primer d'ells (per tornar a agafar confiança i per distanciar-se del Masnou) però de més prestigi va ser el de Mataró (donant un cop sobre la taula davant un dels forts de la categoria). 

Aquests bons resultats ens recorden a la època de l’any passat en què el Juvenil ‘A’ de Sergi Gonzàlez  també va encadenar una bona ratxa que el va situar en la zona mitja alta de la taula. Per aquell llavors el propi Sergi Gonzàlez ja ens avisava (en una entrevista al camp del Badalona, on hi vam guanyar 0-1) que quan l’equip està en tant bona dinàmica no s’ha de mirar cap a baix sinó que cal gaudir i decidir-se per anar cap amunt.

Ara, aquests bons resultats dels de Cristian López, Emilio Gómez i Sergio Nieto ens tornen a posicionar en un molt bon lloc i el que és més important: amb bones sensacions i amb un coixí de punts força important respecte les posicions del descens.

Aquest proper cap de setmana el Juvenil ‘A’ viatja al camp del què podríem considerar com a líder de la categoria: el AEC Manlleu. I diem “considerar” perquè en realitat qui encapçala la taula és el Badalona però el Manlleu es troba a només 1 punt dels badalonins i compta amb un partit menys. Així doncs, desplaçament complicat a un estadi en el què costa molt puntuar però també en un estadi mític on els nostres de ben segur sortiran a aconseguir, sense cap tipus de complexa, els tres punts (informació sobre desplaçament en bus a Manlleu: a les Oficines, a través de Josep López).

Per últim apuntem que per aquest matx tindrem dues noves: la notícia negativa serà la de no poder alinear a Esteve Mansió (expulsat per doble groga) i la notícia positiva serà la més que possible reaparició de dos jugadors importantíssims per l’equip: Emsa (estava sancionat)  i Josep Maria Fort (lesionat en pretemporada). A tot això cal destacar les bones notícies a la porteria que treballa Sergio Nieto: amb un bon estat de forma de Luís Espín, amb un gran retorn d'Adrià Santiago i amb un Nil Dalmau (Juvenil B) que es va exhibir al camp del Mataró.

 

+Info sobre Juvenil 'A' a l'entrevista concedida pel seu entrenador, Cristian López, al programa FORA DE JOC (escoltar entrevista)

 

Ser líder és estar molt lluny del descens

I si dèiem que el Juvenil ‘A’ guanya coixí respecte el descens i guanya bones sensacions en les darreres jornades; el mateix hem de dir amb el incontestable Juvenil ‘B’ de Jep Jiménez. Un Juvenil ‘B’ que, per a sorpresa de la resta, encapçala la taula de la Primera Divisió i que, per tant, a hores d’ara donaria una nova categoria de Preferent al Centre Esportiu Vilassar. Però lluny de pensar en aquesta complicada fita, el què està fent bé aquest Juvenil és lluitar setmana rere setmana per estar més a prop de la xifra de punts que ens asseguri la permanència. El què queda clar és que, a aquest pas, la permanència possiblement arribi molt abans del tram final de lliga.

Fins fa ben poc el propi cos tècnic d’aquest equip reconeixia que el calendari havia ajudat, i molt, a què el nostre Juvenil ‘B’ copés les primeres places de la lliga. D’una banda, doncs, el calendari ens estava ‘enganyant’ però d’altra banda també ens deia que en aquest curs estàvem un esglaó per sobre dels aspirants a descendir de categoria.

Dins aquest gran inici tot han estat victòries i només s’han perdut punts a dos camps complicats: al camp del Premià de Mar (amb un enganyós 3-1 final) i al del Sabadell Nord (1-1). Possiblement de les primeres jornades Premià de Mar i Arenys de Mar havien estat els rivals de més nivell i, per tant, els rivals amb els què més complicat ho van tenir els de Jep Jiménez i Pere Bascú. Però en les dues darreres proves de foc el Juvenil ‘B’ s’ha vist les cares amb dos complicats equips que aspiren a estar a la zona alta de la classificació: el Cirera i el Sabadell Nord.En el primer dels casos es va guanyar in-extremis fa dues setmanes (2-1) i en el segon dels partits, aquest darrer diumenge, es va aconseguir treure un valuós empat del complicat camp del Sabadell Nord (1-1).

Així doncs aquests dos últims grans resultats reafirmen als nostres juvenils com a un equip de la part alta de la taula, ja que a hores d’ara no només s’han enfrontat amb equips de baix sinó que ja saben el què és jugar amb els de dalt: Premià de Mar, Sabadell Nord, Arenys de Mar, Cirera...

Davant aquests conjunts només s’ha perdut al camp del Premià, l’equip que està situat just darrera nostre: els premianencs estan com a segons classificats però amb els mateixos punts que el nostre Juvenil ‘B’ (16pts). Aquest proper cap de setmana nova oportunitat per seguir sumant davant rivals d’entitat: rebem la visita del Granollers (dissabte 16h).

 

ELS NÚMEROS DELS DOS EQUIPS

Aquí podeu consultar els números i estadístiques de tots dos equips: tots els seus partits, els punts aconseguits com a locals i com a visitants, així com també els gols marcats i encaixats. Per últim cal afegir una dada estadística que ja ens deixa ben clar que aquest any s’està realitzant una gran campanya de Juvenils: tots dos han aconseguit ser líders de les seves respectives lligues (quan l’objectiu no és pas aquest). El Juvenil ‘A’ ara és 4t i el Juvenil ‘B’ segueix com a líder. Ningú pot negar, doncs, que els nostres juvenils s’han fet “forts”.

Números del Juvenil ‘A’

Números del Juvenil ‘B’

 

LA TRIPLE IMATGE

 Un darrer apunt: el bon estat de forma dels dos juvenils ha fet que el tècnic del Primer Equip, Toni F.Corominas hagi confiat en jugadors del nostre planter. Han estat convocats a Primera Catalana: Luís Espín, Jaume Gras, Javi Estévez i Berni Gispert. Aquests dos darrers, per cert, ja han debutat (el del Juvenil ‘A’ davant el St. Quirze - primera imatge -  i del jove jugador del Juvenil ‘B’ al camp del Farners - segona imatge-; escoltar entrevista a Bernat Gispert).

A tot això també és mostra de la fortalesa del Juvenil 'B' el fet que el Juvenil 'A' estigui fent front a diverses baixes (lesions i sancions) amb jugadors de garanties del Juvenil de Jep Jiménez (Sergi Viña, Nil Dalmau - tercera imatge-, Enric Arasanz, Berni, Modibo, Martí Gombau, Enric Artigas, Adrià Garcia...).

 

Volver

Contacto

Cevilassardedalt
C/ Salvador Albert i Riera s/n
Vilassar de Dalt, 08339

Telf. 93 750 70 31

 


Instagram

 

 

https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="movie" value="https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="allowFullScreen" value="true">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" wmode="transparent" allowscriptaccess="always" width="206" height="182">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="movie" value="https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="allowFullScreen" value="true">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" wmode="transparent" allowscriptaccess="always" width="206" height="182"> 

© 2017 Tots els drets reservats

Crea una página web gratisWebnode