REPORTATGE - INICI INFANTILS 13-14

27.11.2013 16:09

AQUESTS INFANTILS VOLEN!

  • L'Infantil 'A' supera tot tipus d'expectatives i viu a la zona alta de la 1a Divisió
  • L'Infantil 'B' és el sorprenent però merescut líder de la seva lliga
  • L'Infantil 'C', de primer any, lidera la taula i ja ha guanyat a un rival directe com el Premià

 

David Casany - Portem ja dos mesos de competició. Vuit jornades en les quals ja s'ha pogut veure quin és el nivell al què estan, a dia d'avui, els nostres equips i la resta de conjunts als quals ens enfrontem en totes les competicions. Cert és que encara queda molt per endavant i, per tant, encara queda molt temps per veure evolucionar a tots els grups i també veure com progressen els equips als quals ens enfrontem. Però també és cert que un ja es pot fer una mica la idea dels nivells que tenen tant els nostres com la resta. I en aquest sentit en la categoria d'Infantils, de seguir treballant en aquesta mateixa línia, no deixarem de viure moltíssimes alegries en aquest curs 13-14. Aquest darrer cap de setmana tots tres infantils jugaven a Vallmorena i ens donaven la gran alegria del triomf i, fins i tot, li donaven a la jornada un toc d'emoció molt poc habitual!

 

L'Infantil 'A' supera tot tipus d'expectatives i viu a la zona alta de la 1a Divisió

El grup entrenat per Emilio Gómez i Stephan està realitzant un primer tram de la temporada realment exquisit. Pocs podien esperar, tenint en compte el què es va viure l'any passat, que l'Infantil 'A' pogués gaudir com està gaudint d'aquesta complicada categoria. Possiblement la lliga no sigui tant dura com la de l'any passat i per això sembla ser que no caldrà patir tant com es patir en la 12-13 per salvar la categoria. De fet, el propi Emilio ja afirmava en una entrevista al Fora de Joc que "molt ens hem de complicar la vida, molt malament hem de fer les coses, per no acabar salvant la categoria". 

En aquest sentit el mateix Emilio també apuntava que veient que estant a un bon nivell (tant de joc com de resultats) el què han de fer és "gaudir cada cap de setmana i seguir sumant per aconseguir de manera matemàtica la salvació quan abans".

Aquest darrer diumenge els nostres van estar a res de perdre però al final van acabar remuntant un 0-2 en contra per finalment emportar-se els 3 punts en front del Penitents (4-2). Aquesta victòria deixa als nostres en 6ª posició: amb 5 partits guanyats i tant sols 3 perduts.

Accedir a la classificació de l’Infantil ‘A’

 

L'Infantil 'B' és el sorprenent però merescut líder de la seva lliga

Els de Toni Martín segueixen sent la gran sorpresa al nostre futbol base gràcies al seu immaculat currículum de resultats obtinguts en l’inici de la temporada: els nostres infantils ho han guanyat completament tot i, a hores d’ara, lideren la taula classificatòria sense cap tipus de discussió.

El cert és que l’Infantil 'B' va començar la lliga amb dues clares golejades però a mida que van anar passant els partits, a excepció de Dosrius (que ja s’ha retirat), els verd i blancs han pogut observar com mantenir-se a dalt no és tasca senzilla: els darrers encontres han acabat amb resultats molt ajustats. I sense anar més lluny només cal veure el què va passar aquest darrer cap de setmana: victòria per la mínima i amb gol sobre la botzina (Capeta marcava al minut 68 el 2-1 davant el Molinos).

Al voltant d’aquest partit i de les dificultats que genera el fet de ser líder en parlava aquesta setmana al Fora de Joc el jugador de l’Infantil B Carlos Pírez.

A hores d’ara l’Infantil ‘B’ està en 1a posició de la taula: amb 21 punts de 21 possibles. El segueix el Olimpic de Malgrat i la Juventus: amb 19 puntets. El Cabrera és tercer:  amb 18 punts (ja hem jugat contra ells, 0-2 al seu camp).

Accedir a la classificació de l’Infantil ‘B’

 

L'Infantil 'C', de primer any, lidera la taula i ja ha guanyat a un rival directe com el Premià

Dir que són de primer any i que lideren una classificació d’Infantils no es pot dir sempre. I per tant haurem de seguir estant molt atents a les evolucions d’aquests jugadors entrenats per Pedro Quijada i Aitor Fernández. Una generació de jugadors acostumada a guanyar lligues però que ara, en primer any d'Infantils, es presumia que seria molt més complicat poder seguir amb aquesta ratxa triomfal de títols conquerits. 

El què ja han conquerit aquests infantils és el cor del seu nou entrenador: el Pedro. Després de molts partits 'fluixos' (per les poques exigències rivals) el tècnic verd i blanc, segons el què deia als micròfons del Fora de Joc, observava aquest dissabte la millor versió de l'Infantil 'C': la versió que va de debò. Davant el Premià (un equip que lluitarà per la lliga) “els nostres es van mostrar com a un equip sòlid, sense fissures, amb una idea de joc, amb un ordre...”. 

I en aquest sentit Pedro Quijada només podia parlar bé de l’equip després del què va veure sobre la gespa de Vallmorena.

La última victòria per  2 gols a 0 en front del poderós Premià de Mar (havia baixat a jugadors de més categoria) deixa als nostres liderant la taula amb 24 punts de 24 possibles. El immediat perseguidor és el Masnou, amb 21 punts. Afegim números importants: 57 gols a favor i tant sols 5 en contra.

Accedir a la classificació de l’Infantil C

 

 

Volver

Contacto

Cevilassardedalt
C/ Salvador Albert i Riera s/n
Vilassar de Dalt, 08339

Telf. 93 750 70 31

 


Instagram

 

 

https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="movie" value="https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="allowFullScreen" value="true">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" wmode="transparent" allowscriptaccess="always" width="206" height="182">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="movie" value="https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="allowFullScreen" value="true">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" wmode="transparent" allowscriptaccess="always" width="206" height="182"> 

© 2017 Tots els drets reservats

Crea una página web gratisWebnode