Primer Equip 1-1 Fundació Grama (Jornada 1)

UN DEBUT EXIGENT, UN EMPAT MOLT MERITORI

• El Primer Equip debuta en lliga amb un empat de molt mèrit davant una bona Grama
  • Un gol de Christian Muñoz al minut 7 ens posava per davant al marcador
  • Nico (amb grans aturades) i la manca de punteria evitarien el gol visitant en moltes ocasions
  • Després de molt esforç verd i blanc, la Grama acabaria empatant en el minut 87

Tothom era conscient de la dificultat del repte: debutar a una nova categoria i posar contra les cordes a un dels equips més potents de la 3cat4. Però als nostres els hi agraden els reptes difícils i, després de l’1-1 final amb què s’ha debutat, podem dir que el repte de “posar contra les cordes” a la Grama es va aconseguir. I es va aconseguir fins al punt d’estar a tant sols 3 minuts de guanyar el partit. I és que els visitants no aconseguirien foradar la porteria verd i blanca fins al minut 87 (1-1).

Fins a llavors, dosis d’esforç i sacrifici dels nostres per evitar que, jugada rere jugada, els visitants contrarestessin el gol matiner de Christian Muñoz (1-0, min7).

Un gol que arribava enmig d’un tram inicial de matx en què els nostres sorprendrien: amb forces arribades, amb control de l’esfèrica i amb una gran pressió sobre la sortida de pilota dels visitants. Uns primers minuts en què ja es començava a veure el treball fet durant la pretemporada per part del cos tècnic encapçalat per Bruno Novkovic.

Cert és que es va estar ben a prop del triomf, però si som honestos cal deixar clar que la Fundació Grama (equip fet per pujar a #2cat) va merèixer aconseguir el gol de l’empat durant part del primer temps i de la represa. No ho aconseguirien fins als darrers instants, després de infinites intervencions de mèrit del nostre porter Nico (alguna aturada antològica) i després de nombroses accions clares de gol on perdonarien per manca de punteria (enviant l’esfèrica al pal o desviada).

Hem d’apuntar que durant el setge visitant els nostres gaudirien de tres accions clares de contraatac que podrien haver sentenciat l’encontre. La més clara de totes: una gran centrada d’Aitor Fernández que Alberto (immens durant tot el partit) no encertaria a rematar bé des de l’interior de l’àrea.

La setmana vinent els nostres es desplacen al camp de la Florida (Barcelona).