PRETEMPORADA PRIMER EQUIP

15.07.2012 14:36

UNA PRETEMPORADA DE LUXE AMB UN 'CEVILASSAR - EUROPA' EN COPA!

fotografia CEEUROPA.CAT

  • El CEVilassar rebrà a l'Europa el proper 8 d'agost en partit de Copa Catalunya (eliminatòria a partit únic)
  • Vilassar de Mar, Castelldefels o Badalona són alguns dels rivals en aquesta pretemporada (tots els partits a Vallmorena)

El sorteig que es va realitzar durant la passada setmana va ser capritxós i va voler emparellar al Centre Esportiu Vilassar amb un dels rivals amb els què tenia pactat un partit amistós de pretemporada: un històric com l'Europa. L'equip gracienc havia de venir a jugar el dimecres 8 d'agost un encontre amistós davant els verd i blancs. Segons les dates establertes per la Federació Catalana de Futbol, aquesta eliminatòria de Copa Catalunya s'ha de jugar el cap de setmana del 11-12 d'agost. Així doncs, quatre dies més tard d'aquest amistós pactat, tots dos equips haurien d'haver-se tornat a veure's les cares. Aquest fet va provocar que tots dos clubs moguessin fils per tal de poder fer canvis a aquesta situació i no haver de jugar dos partits seguits entre ells. Al final, per acord de tots dos equips i per conformitat de la Federació, el partit oficial de Copa Catalunya es desplaça al mateix dimecres en què s'havia planificat l'amistós. Per tant, la eliminatòria entre vilassarencs i graciencs es disputarà finalment el proper 8 d'agost a les 19h al Municipal de Vallmorena (horari encara per confirmar).

Un cop es jugui aquest encontre davant l'Europa, els de Toni F.Corominas seguiran amb el seu planning de pretemporada d'entrenaments constants i forces partits. D'entre aquests encontres hi hem de destacar tres noms importants: Vilassar de Mar, Castelldefels i Badalona. Dos "terceres divisions" i un "segona 'B' ", donaran aires luxosos al cartell dels partits de pretemporada del Centre Esportiu Vilassar. A aquests rivals cal afegir d'altres també importants com el Juvenil Mataró (Divisió Honor), el Llefià i Canyelles (2a catalana) i Juvenil Premià Mar (Nacional). En el cas de superar l'Europa el següent rival en Copa Catalunya seria, ni més ni menys que, l'Hospitalet (2a divisió B). Aquest partit estaria planificat pel cap de setmana del 18-19 d'agost.

 

L'Europa, un històric del futbol català, a la 3a divisió

Gran part de la recent història l'ha passada a la 3a divisió, però anys enrere l'Europa va viure èpoques daurades en què va arribar a militar al màxim nivell competitiu estatal. I és que els graciencs van ser dels primers equips que van engegar la primera Lliga de futbol a Espanya, arribant a quedar 8ens com a millor resultat classificatori. De la seva història també cal destacar que van arribar a ser presents durant forces anys a la categoria de plata, així com també van ser presents en una final de Copa del Rey als anys 20, la qual van perdre per 0 gols a 1 davant l'Athletic de Bilbao (a Les Corts).

El Nou Sardenya és el "senyor estadi" que, des de l'any 1995, alberga els encontres que juguen els escapulats com a locals. Un estadi amb capacitat per a més de 6000 afeccionats que, juntament amb el seu anterior camp, ha estat testimoni de bons i mals moments de l'Europa però sobretot ha estat testimoni del pas de moltíssims jugadors. Alguns d'ells no van poder arribar a debutar en aquest nou escenari, alguns "grans" com: Kubala, Ramallets, Cros, Magico Díaz o Tintín Márquez. En els darrers temps els graciencs han militat a la 3a divisió i en el passat curs van patir forces dificultats per tal d'acabar salvant la categoria.

Copa Catalunya i Europa van de la mà

Els escapulats han aconseguit guanyar la Copa Catalunya en dues ocasions, i a més a més van ser dues ocasions consecutives. L'any 1997 i el 1998 l'equip gracienc aconseguí doblegar al RCDEspanyol (a les semifinals) i al FCBarcelona (a les finals). Així doncs, dues fites històriques seguides en una competició que, com podem veure, no se li dóna gens malament al conjunt barceloní.

 

 

 

 

Volver

Contacto

Cevilassardedalt
C/ Salvador Albert i Riera s/n
Vilassar de Dalt, 08339

Telf. 93 750 70 31

 


Instagram

 

 

https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="movie" value="https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="allowFullScreen" value="true">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" wmode="transparent" allowscriptaccess="always" width="206" height="182">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="movie" value="https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="allowFullScreen" value="true">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" wmode="transparent" allowscriptaccess="always" width="206" height="182"> 

© 2017 Tots els drets reservats

Haz tu web gratisWebnode