Presentació Temporada 2017-2018

02.11.2017 08:53

MOLTES GRÀCIES 

FAMÍLIA VERD I BLANCA!

  • La Presentació 17-18 va intercanviar els papers entre grada i gespa
  • Tots els familiars i amics dels jugadors van gaudir de l’acte des de dins del camp
  • A la grada on van desfilar els més de 400 jugadors va acabar convertint-se en una onada verd i blanca
  • En els propers dies publicarem més imatges destacades i adjuntarem les noves fotografies oficials de tots els equips
  • A les xarxes socials (Facebook, Twitter, Instagram) hi anireu trobant vídeos de l’acte

 

Va ser una presentació diferent. Les anteriors edicions van ser nocturnes, i en aquesta ocasió es va decidir fer-ho a la llum del dia. I el dia va lluir amb un cel blau i un sol espatarrant. Clima agradable i presentació amb molt de color, molta música i molta interacció entre jugadors i públic.

 

Sobre la gespa de Vallmorena es van instal·lar cadires formant una espècie de “amfiteatre improvisat”. Allà s’hi van situar tots els familiars i amics dels jugadors. Des de la mateixa gespa van poder observar com el club segueix creixent temporada rere temporada: aquest curs van saltar sobre la grada més de 400 jugadors i més de 30 equips. Tots els protagonistes van ser presentats per categories i en el cas dels més petits es van anar citant nom per nom. El cas més curiós va ser el de l’Escoleta: els més petitons van arribar en furgoneta a la Presentació.

 

Interacció amb la grada

Un gran mosaic verd i blanc va convidar a jugar amb els colors del club. Els jugadors van anar mostrant les seves cartolines verdes i blanques amb un joc força divertit i molt espectacular a nivell visual. Una onada entre grada i públic o la crida del hashtag #somdelCEV també van ser protagonistes d’aquesta interacció.

Una interacció on també els pares i mares van ser encara més protagonistes. Es van demanar 10 voluntaris i amb els seus fills van aconseguir superar un breu entrenament de futbol (conduccions, passades, xuts...).

 

Parlaments i final

La Presentació va tancar-se amb fins a 4 parlaments. Van parlar Lluis Garcia (pare del jugador de l’InfantilB, Aritz), Vicki Ros (mare del jugador de l’Aleví D, Bruno), Esteve Forgas (jugador del Primer Equip i entrenador de l’InfantilD) i Josep Lluis Petit (membre de la Directiva com a Secretari del CEV).

 

L’acte va tancar-se amb un llançament massiu de pilotes i amb traca final.

 

Des del CEVILASSAR volem donar les gràcies a tots els qui ahir vàreu estar presents en aquest acte. És un autèntic privilegi gaudir una temporada més d’una família verd i blanca com la que tenim! Gràcies a totes i a tots! Que tingueu una gran temporada!!!!

Volver

Contacto

Cevilassardedalt
C/ Salvador Albert i Riera s/n
Vilassar de Dalt, 08339

Telf. 93 750 70 31

 


Instagram

 

 

https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="movie" value="https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="allowFullScreen" value="true">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" wmode="transparent" allowscriptaccess="always" width="206" height="182">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="movie" value="https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="allowFullScreen" value="true">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" wmode="transparent" allowscriptaccess="always" width="206" height="182"> 

© 2017 Tots els drets reservats

Haz tu página web gratisWebnode