PRESENTACIÓ TEMPORADA 12/13

02.10.2012 13:05

HISTÒRICA, INÈDITA I EXITOSA

PRESENTACIÓ NOCTURNA DELS EQUIPS

  • El passat divendres es van presentar tots els conjunts del Centre Esportiu Vilassar
  • Una grada plena i més de 350 jugadors sobre la gespa de Vallmorena

 

Tornem a insistir, el treball ben fet acaba tenint recompensa. I les dues darreres presentacions del Centre Esportiu Vilassar no són més que la demostració d’això. Veure a més de 350 jugadors a la gespa de Vallmorena és un premi a tota la tasca dels estaments més importants del club: la coordinació esportiva i tots els seus entrenadors.

Gràcies a ser un model esportiu de referència a dia d’avui l’entitat es troba a tocar de la xifra límit (en relació a la capacitat de els instal·lacions i a la qualitat formativa). Aquest fet ha tornat a deixar veure’ns a tots una gespa del Mpal plena d’equips i jugadors que defensaran els colors verd i blancs en aquesta nova temporada 2012-2013.

Diuen que “qui no arrisca, no pisca”. En aquest sentit el Centre Esportiu Vilassar va ser valent al voler realitzar una presentació d’equips nocturna. Les presentacions normalment són de caràcter matinal i en cap de setmana o dia festiu. Per contra, la presentació d’aquest curs del CEV ha estat de caràcter nocturn, entre setmana i en dia laborable. A aquesta arriscada aposta se li havia d’afegir les dificultats d’un temporal que en els darrers dies havia empitjorat molt: baixant les temperatures i amb previsions de pluja els dies precedents i posteriors a aquell divendres. La qüestió és que al final es va poder realitzar l’acte sense cap tipus de problema, amb una previsió d’horaris correcte i amb una pluja que va respectar gairebé tota presentació.

Els equips van realitzar les sessions fotogràfiques al camp de F7, una sessió que va acabar abans del temps previst ja que tots els conjunts van gaudir dels seus integrants amb força puntualitat.

Un cop finalitzades les fotografies (que penjarem al web) va començar el veritable espectacle. Una pantalla instal·lada al centre del camp projectava un vídeo que donava la benvinguda a tota la família verd i blanca (veure vídeo). A partir d’aquí la grada plena del Mpal va gaudir de la presentació a base de música, llums i passi dels jugadors.

Els equips van anar desfilant per la gespa de Vallmorena al ritme de la música i il·luminats per uns focus instal·lats a la part superior de la grada del Mpal. Aquest tipus de presentació era força diferent a les d’altres anys: no només per fer-se a les fosques, sinó que pel ritme: molt més alt i marcat per unes músiques molt més mogudes i dinàmiques.

Els primers en desfilar van ser els Prebenjamins; els darrers: la escoleta. Entremig de tots ells la resta de conjunts verd i blancs, inclosos els veterans, el filial  i el Primer Equip. Sí, tant veterans, com els de Josué Molina, com els de Toni F.Corominas també van estar presents en la festa del futbol base. Així doncs la totalitat dels equips trepitjant la gespa de Vallmorena al mateix temps.

Una imatge, la de tots els equips, que no es va poder retratar per culpa de la pluja: ja que tot just quan s’havien presentat a totes les categories va arrencar a ploure. Aquesta pluja també va impedir realitzar els parlaments a dins del terreny de joc. Uns parlaments que, malgrat la pluja, sí que es van acabar donant: tant el President del club (Carles Povedano) com l’Alcalde del poble (Xavier Godàs) van estar presents en l’acte i el van acabar tancant  amb els seus breus discursos.

De les paraules de l’Alcalde Xavier Godàs, acompanyat de la Regidora d’Esports Imma Ninet, podem destacar la voluntat d’entesa que pretenen establir des de l’Ajuntament amb l’entitat, una relació que en els darrers anys està patint les dificultats que genera el complicat context econòmic en què ens trobem.

Per oblidar tot aquest context: res millor que gaudir del futbol. Aquesta presentació celebrada el passat divendres va acabar d’obrir el teló d’aquesta nova temporada 12/13. Una temporada que en termes de competició dóna el tret de sortida aquest proper cap de setmana: a partir del dissabte 6 d’octubre primers partits de lliga per tot el gruix del nostre Futbol Base.

 

Volver

Contacto

Cevilassardedalt
C/ Salvador Albert i Riera s/n
Vilassar de Dalt, 08339

Telf. 93 750 70 31

 


Instagram

 

 

https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="movie" value="https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="allowFullScreen" value="true">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" wmode="transparent" allowscriptaccess="always" width="206" height="182">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="movie" value="https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="allowFullScreen" value="true">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" wmode="transparent" allowscriptaccess="always" width="206" height="182"> 

© 2017 Tots els drets reservats

Crea una web gratisWebnode