PRESENTACIÓ EQUIPS 2010 2011

07.11.2010 22:22

EXITOSA PRESENTACIÓ D'EQUIPS

 

Des de ben entrades les 8 del matí d'aquest diumenge 7 de novembre el nostre Camp Municipal no ha parat de tenir una activitat frenètica. Els primers en arribar han estat aquells que fan que tot el què fem des de l'entitat sigui possible: s'havien d'ultimar els darrers detalls i això porta molt de temps.

Per allà a les 9 del matí una lenta marea verda ha anat conquerint les instal·lacions. A poc a poc hem anat donant la benvinguda a tots els jugadors, els cossos tècnics, familiars i entorn dels jugadors. Tothom ha anat fent-se amb un lloc per viure des de diferents punts de vista la jornada d'avui. Per a començar una bona xocolata calenta, acompanyada de coques, melindros i galetes. A continuació reunió d'última hora per aclarir als entrenadors com anava a funcionar el protocol. En pocs minuts s'apreta el play i comença a sonar la marxa triumfal dels nostres jugadors. Excel·lent desfilada i presentació de tots els equips. Des de l'Escola fins al Primer Equip, tots han tingut el seu protagonisme. A tot això hi sumem els parlaments del nostre President, el Sr. Carles Povedano; del nostre coordinador i entrenador Sergi González; i del Regidor d'Esports, el Xavi Yelo.

  Amb les paraules d'aquestes personalitats ens hem despedit i hem donat pas al darrer esdeveniment de la Presentació d'Equips: la sessió fotogràfica.  La família s'ha assegut a la gespa del camp de futbol 7 i els més petits han estat a l'epicentre d'una mitja lluna tancada pels més grans. Tots plegats mirant cap a dalt i saludant als nostres reporters gràfics.

El resultat: 5 minuts divertits, centenars de pares reconvertits en fotògrafs professionals i una imatge per a la prosperitat. La sessió ha finalitzat amb la fotografia exclusiva de cada equip.

El Primer equip: líder 

Després  gran part d'aquesta marea verda s'ha quedat per animar al nostre primer equip. I tot s'ha de dir: de ben segur que els jugadors han donat més davant la presència de tant públic. I és que els homes entrenats per Toni F. Corominas han realitzat un dels millors partits de la temporada (victòria per 3 a 1 davant l'Adrianense).

A tot això hi afegim que els assistents han pogut viure en directe com el CE Vilassar se situa líder en solitari després de la derrota, en el dia d'ahir, del Llefià.

En definitiva, la presència de tanta gent ha fet del dia d'avui una jornada molt especial. Així que no ens queda més que agrair la implicació de tots els qui formeu aquesta gran família verd i blanca.

 

MOLTES GRÀCIES

Volver

Contacto

Cevilassardedalt
C/ Salvador Albert i Riera s/n
Vilassar de Dalt, 08339

Telf. 93 750 70 31

 


Instagram

 

 

https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="movie" value="https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="allowFullScreen" value="true">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" wmode="transparent" allowscriptaccess="always" width="206" height="182">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="movie" value="https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="allowFullScreen" value="true">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" wmode="transparent" allowscriptaccess="always" width="206" height="182"> 

© 2017 Tots els drets reservats

Crea una página web gratisWebnode