Prèvia CEVILASSAR - CE SABADELL 'B'

06.09.2013 18:27

AQUEST DIUMENGE COMENÇA LA LLIGA!

  • El CEVILASSAR rep la visita del filial del CE SABADELL al Municipal de Vallmorena
  • Aquest serà el debut a 1a Catalana per al nou CEV de Pedro Quijada i Edu Reyes
  • Els verd i blancs no arriben en el seu millor moment a aquest primer partit de lliga
  • El Sabadell 'B' torna a Primera catalana gairebé dues dècades després

 

David Casany - A les 12'00h del migdia d'aquest diumenge s'obrirà el teló d'una nova aventura: la temporada 13-14 començarà pel Primer Equip Vilassar de Pedro Quijada i Edu Reyes. Un equip molt renovat i que té, clarament, com a prinicipal objectiu el de tornar a aconseguir la permanència en el segon any a la Primera Catalana. Una categoria que, segons Quijada, en aquest curs serà molt més complicada perquè els equips que han ascendit a aquest grup són conjunts molt potents i que no tenen, ni molt menys, números per estar entre els possibles descensos. Un d'aquests equips és, precisament, el primer rival en lliga pels nostres: el CE SABADELL 'B'. El filial arlequinat arriba viurà a Vallmorena el seu retorn a la 1a Catalana més de 19 anys després de que hi jugués per última vegada.  El conjunt sabadellenc, pedrera i filial d'un dels clubs més importants de Catalunya (recordem que el Sabadell milita a la Liga Adelante) serà un dels rivals més potents en aquesta Primera Catalana i els nostres seran els primers en poder comprovar el nivell dels blanc i blaus.

 

El debut: no arribarà en les millors condicions

Qui avisa no és traïdor, i el cert és que cal avisar abans de veure que pot passar en aquest il·lusionant re-debut del CEV a la 1aCatalana. Cal avisar en el sentit de que l'equip no arriba a aquesta primera jornada de lliga en les millors condicions possibles. En els darrers dos partits els nostres no han estat del tot fins i han vist com dos "segones catalanes" li posaven les coses molt complicades (es va guanyar davant el Cirera però es va perdre en front del Castellar). Cert és que el Sabadell també va perdre el seu darrer partit amistós davant el Martinenc (1-2) però el que no sabem és si els vallesans arribaran amb tantes baixes com els nostres. I és que Pedro Quijada no podrà comptar amb jugadors molt importants per aquest primer partit: Joan Molina (segurament per la propera jornada ja podrà començar a tenir minuts), Finidi (pendent del seu procés febril, podria arribar...), Marc Reyes (finalitzant el període de recuperació, per la jornada 2 ja podria entrar) i Xavi Torrent (les seves molèsties a l'abductor conviden a pensar que el millor serà donar-li descans aquesta setmana).

 

La il·lusió i els bons ingredients de la pretemporada

Amb aquestes  4 baixes sensibles el Primer Equip haurà de fer front a un més que complicat partit davant el CE SABADELL. Això sí, les sensacions que durant molts encontres ens han deixat els jugadors verd i blancs durant aquesta pretemporada han estat molt positives: sobretot en termes defensius, de treball col·lectiu i d'arribada a l'àrea rival.

Davant equips com la UDA Gramanet o la UE Cornellà (3a Divisió tots dos) el factor motivació va empènyer als nostres a realitzar dos grans partits. En la resta d'encontres també hem pogut veure a un Vilassar de Dalt sòlid en defensa (amb més encerts que no pas errades) i incisiu i perillós en atac (arribant en forces ocasions i creant diverses accions de perill amb un estil de joc directe i eficaç).

Amb aquests ingredients tant positius que ens ha deixat la pretemporada i amb el factor motivació (primera jornada, un rival d'entitat, jugant a casa...) estem segurs que tindrem armes suficients com per plantar cara i poder optar a sumar la primera victòria de la temporada en el debut en lliga davant el Sabadell.

 

US ESPEREM A TOTS AL MUNICIPAL!!!!!

 

Prèvia CE SABADELL

Prèvia GOLCAT

Prèvia BLOG 1CAT1

 

Amb la col·laboració de: DEL PAGÉS A CASA (a l'entrada, sorteig d'una panera amb productes naturals i de primera qualitat)

Volver

Contacto

Cevilassardedalt
C/ Salvador Albert i Riera s/n
Vilassar de Dalt, 08339

Telf. 93 750 70 31

 


Instagram

 

 

https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="movie" value="https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="allowFullScreen" value="true">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" wmode="transparent" allowscriptaccess="always" width="206" height="182">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="movie" value="https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="allowFullScreen" value="true">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" wmode="transparent" allowscriptaccess="always" width="206" height="182"> 

© 2017 Tots els drets reservats

Crea una página web gratisWebnode