PRÈVIA DEL DEBUT

05.09.2012 19:47

3, 2, 1.... I DEBUT A PRIMERA CATALANA!

  • Només tres dies: aquest mateix diumenge a les 12'00h el CEVilassar obre el teló de la lliga rebent la visita del CFMollet
  • Pots viure aquest debut i tota la temporada del Primer Equip des de només 30 euros!

Ja hem iniciat el compte enrere. El debut a la 1a Catalana serà una realitat en pocs dies. El proper diumenge dia 9 de setembre el Mpal de Vallmorena serà testimoni d'un partit per la història: el primer encontre del Centre Esportiu Vilassar en aquesta, per nosaltres, desconeguda, fins ara, categoria de Primera Catalana. El rival en aquest debut serà el CF Mollet. 

Els de Toni F.Corominas arriben a aquesta primera jornada de lliga després d'haver jugat fins a 8 partits de pretemporada. El primer dels encontres de preparació va ser davant el Mataró Juvenil Divisió d'Honor i el darrer dels partits es va jugar el passat cap de setmana rebent la visita d'un bon Canyelles al qual es va aconseguir superar per 2 gols a 1.

Entremig d'aquests dos extrems: moltíssims minuts d'entrenament acumulats i grans partits de futbol per arribar en òptimes condicions al debut. D'entre els partits de pretemporada a ningú se li pot escapar el paper del Primer Equip verd i blanc a la Copa Catalunya: on va aconseguir superar ronda eliminant a l'Europa (2-1) i on va acabar quedant eliminat per penals davant tot un Hospitalet (1-1). A tot això bona imatge davant de rivals de 3a divisió com el Castelldefels o la UE.Vilassar de Mar (victòria 1-0, i derrota 2-4; respectivament).

Tot això, però, ja és passat. I ara el present ens diu que resten només dues sessions d'entrement, dos dies de preparació (dijous i divendres), perquè la pilota comenci a rodar ja en competició. Per aquest primer partit de lliga, Toni F.Corominas podrà comptar amb gairebé la totalitat de la seva plantilla, a excepció de Marc Reyes i Robert (tots dos recuperant-se de les seves respectives lesions).

Sobre el Mollet, perquè en tingueu més informació, us avancem unes línies que hem pogut extreure del portal web del Trofeig dels Històrics 2012, on el conjunt molletà hi va participar amb un balanç final de dues derrotes en dos partits (1-0 davant el Vilafranca i davant el Sant Andreu). 

 L’equip blanc-i-vermell va ser una de les sorpreses de la primera volta de la temporada passada, disputant durant un bon tram del calendari les places d’ascens directe i promoció a Tercera Divisió. Una irregular recta final el va deixar fora de les opcions. Enguany, l’equip dirigit per Jordi Muñoz intentarà de nou l’objectiu amb la resta de rivals del grup primer de Primera Catalana ja avisats de les capacitats d’un Mollet que ha renovat pràcticament per complet l’equip, arribant a realitzar fins a set incorporacions provinents d’un mateix equip, el Ripollet.

A aquesta útil informació apuntarem una curiositat més al voltant de l'entitat davant la qual debutarem a la Primera Catalana. I és que el conjunt molletà aquesta temporada comptarà amb una novetat a les samarretes: als dorsals de les samarres li acompanyaran les adreces dels perfils de twitter dels seus jugadors. Una iniciativa pionera  i força original que ha estat molt aplaudida per tot l'entorn comunicatiu del futbol català.

SEGUEIX EL PARTIT A RÀDIO VILASSAR I @cev_endirecte

El partit entre el Centre Esportiu Vilassar i el Club de Futbol Mollet UE es jugarà diumenge dia 9 a les 12'00h del migdia. L'encontre podrà ser seguit a través de Ràdio Vilassar de Dalt i també mitjançant les xarxes socials. A partir d'ara, però, els partits que tots els equips del CEVILASSAR que es retransmetin via Twitter es faran a través d'un nou canal: https://twitter.com/cev_endirecte . El canal @cev_endirecte és el nou perfil de Twitter amb el què tots vosaltres podreu seguir aquells partits que es "narrin" minut a minut via tweets.

NO ET PERDIS L'AVENTURA: FES-TE SOCI!!

Però els partits no són el mateix si els segueixes a través de la ràdio o internet... Aquest any estem segurs que valdrà, i molt, la pena presenciar els partits del Primer Equip des del mateix Municipal de Vallmorena! Si tens la idea de venir a viure en primera persona el gran debut a la Primera Catalana et recomenem les opcions que t'oferim per fer-te soci. I és que des de només 30 euros podràs gaudir d'aquesta temporada i dels grans partits que et regala una nova categoria com aquesta! (en pocs partits ja hauràs amortitzat el carnet en relació als preus estblerts per les entrades a partits de Primera Catalana).

Si et fas soci del Centre Esportiu Vilassar estaras ajudant a l'entintat en molts sentits: seràs un col·laborador especial i realment necessari i a la vegada donaràs suport com a afeccionat als nostres colors. "Sense tu ens falta una meitat", això resa un dels eslògans de la Campanya Socis 2012/2013: i és ben cert que tant a nivell de col·laboració com d'afició (l'equip sempre ha reconegut que amb la grada plena les victòries són molt més aprop) us necessitem!! 

Aquest diumenge a les 12h del migdia tots al Municipal! El Primer Equip ens va regalar l'any passat una excel·lent temporada al guanyar la lliga! Ara el què cal és gaudir d'aquest històric ascens! Us esperem a tots ! Diumenge comença una nova aventura plena d'emocions i, sobretot, plena de bon futbol!

 

Volver

Contacto

Cevilassardedalt
C/ Salvador Albert i Riera s/n
Vilassar de Dalt, 08339

Telf. 93 750 70 31

 


Instagram

 

 

https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="movie" value="https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="allowFullScreen" value="true">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" wmode="transparent" allowscriptaccess="always" width="206" height="182">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="movie" value="https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="allowFullScreen" value="true">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" wmode="transparent" allowscriptaccess="always" width="206" height="182"> 

© 2017 Tots els drets reservats

Crea una página web gratisWebnode