PRÈVIA CEVILASSAR - SAN CRISTOBAL

03.10.2012 20:19

DEL SUSPENS D'AVIÀ

A BUSCAR L'APROVAT DE VALLMORENA

  • El Primer Equip rep la visita del San Cristobal al Mpal de Vallmorena
  • Tots dos conjunts encara no coneixen la victòria
  • Els de Toni F.Corominas venen de no jugar el seu anterior partit (suspés per la pluja) i els egarencs venen de perdre a casa (0-1 davant l'Horta)

El Primer Equip del Centre Esportiu Vilassar torna a jugar a casa, en aquest cas es tractarà del tercer partit a la Primera Catalana com a locals. Aquest proper diumenge (12'00h) els vilassarencs rebran la visita del San Cristobal de Terrassa. Tots dos equips es troben inmersos en posicions de descens després d'un inici lliguer força fluix. Els egarencs només sumen 1 punt en 5 jornades, els de Toni F.Corominas sumen 2 punts. Això sí, cal tenir en compte que el Primer Equip verd i blanc resta amb un partit menys, el de la darrera jornada: en què es va desplaçar fins a Avià i on no va poder disputar l'encontre per les condicions en què es trobava el terreny de joc. Aquest partit a Avià ha quedat aplaçat i es disputarà el dijous dia 1 de Novembre (festiu) al mateix Mpal d'Avià.

Aquest proper partit, doncs, és força important tant per uns com per d'altres: trobar la primera victòria en lliga seria una clara injecció de moral per uns conjunts que han iniciat el campionat de manera un pèl irregular. Recordem que en cas d'aconseguir els tres punts estaríem davant de la primera victòria del CEVilassar en aquesta categoria de Primera Catalana. Una competició força igualada i que, curiosament, la encapçalen tres equips recent ascendits de 2a Catalana a 1a: La Jonquera (líder amb 9 punts), el Granollers i l'Horta (segons i tercers amb 8 punts). Clar està que els de Toni F.Corominas lluitaran per aconseguir aquesta primer, històric i desitjat triomf: i és que si es fessin amb la victòria de ben segur que avançarien forces posicions a la taula (tenint un partit menys) i això donaria molta més confiança al grup. Una confiança que ja ha de venir donada amb declaracions com les de Jabel Granollers  (2n entrenador) al Programa Fora de Joc del passat dilluns, on assegurava que " malgrat el què digui la taula, el grup afronta aquesta setmana amb molta ambició i amb moltíssimes ganes de que arribi aquest partit per començar a posar remei a aquesta situació incòmode" tot afegint que "després d'un bon inici de pretemporada l'equip va tenir una baixada (a partir del partit davant l'Hospi)" i que tot just ara "l'equip ja es troba recuperat i preparat" per tornar a donar el seu màxim nivell i engegar el vol . A tot això més declaracions que també han de suposar injecció d'optimisme són, per exemple, les que el davanter del CFMollet Dani Arqués va donar el passat dimecres a Radio Marca: tot assegurant que "l'equip que més m'ha agradat i que crec que donarà la sorpresa és el CEVilassar".

A tot això, però, sempre és complicat tornar a jugar venint d'una setmana amb partit suspés. Ara , però, només cal pensar en què, per fi, veurem el millor partit dels nostres en un Mpal de Vallmorena que fins a dia d'avui no ha pogut gaudir d'un encontre victoriós dels de Toni F.Corominas. El primer test davant el Mollet no va ser el debut somiat, la segona prova a casa davant la Grama 'B' ja va ser millor però es va torçar per culpa d'un 0-2 en contra... Aquest diumenge tercer partit a casa, i segur que els verd i blancs buscaran l'aprovat de Vallmorena; així com també la pròpia grada toca que respongui i també aprovi: cal omplir el camp al màxim i donar suport al Primer Equip en aquest inici d'aventura a la Primera Catalana. Recordeu: "Sense vosaltres ens falta una meitat"

 

>Pels qui no puguin venir a viure'l en directe, podreu seguir el partit a: Ràdio Vilassar de Dalt (97.4FM o Internet), Ràdio Marca Barcelona (al Marcador Catalunya - 89.1FM) i al Twitter @cev_endirecte.

Volver

Contacto

Cevilassardedalt
C/ Salvador Albert i Riera s/n
Vilassar de Dalt, 08339

Telf. 93 750 70 31

 


Instagram

 

 

https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="movie" value="https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="allowFullScreen" value="true">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" wmode="transparent" allowscriptaccess="always" width="206" height="182">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="movie" value="https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="allowFullScreen" value="true">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" wmode="transparent" allowscriptaccess="always" width="206" height="182"> 

© 2017 Tots els drets reservats

Crea una página web gratisWebnode