LA SALUT PERE GOL 1-2 CE VILASSAR

14.11.2016 09:31

VICTÒRIA BALSÀMICA!

  • El Primer Equip trencava la  dinàmica negativa de les darreres setmanes i s’imposava per la mínima (1-2) al camp de La Salut
  • Marc Pérez avançava als nostres al inici del partit, els locals empataven a la represa i Xavi Cusidó marcava el gol del triomf en els últims minuts

 

Després de dues derrotes consecutives, no hi ha millor remei que el triomf. I aquest passat diumenge el Primer Equip aconseguia imposar-se per la mínima (1-2) en un dels desplaçaments més incòmodes de la temporada: el camp de la Salut Pere Gol. Un escenari de dimensions estretes i on l’equip local deixa escapar pocs punts gràcies a la seva intensitat com a locals. Al final, però, malgrat les dificultats els nostres van aconseguir trencar la mala ratxa de les dues darreres jornades i es van imposar gràcies a un gol en el últims instants del partit.

 

 

Un bon primer temps

El partit començava millor impossible: amb bon domini de l’esfèrica i amb gol. Un xutàs de Marc Pèrez superava al porter local i posava el 0-1 favorable pels nostres.

Cert és que a partir d’aquest gol la Salut aconseguiria agafar una mica més de protagonisme i el control del joc s’aniria disipant per convertir-se en un encontra d’anades i tornades. D’entre aquests atacs ràpids algunes ocasions podrien haver acabat en gol però cap dels dos equips aconseguiria marcar.  Els locals en tindrien una de molt clara, en un rebuig dins l’àrea i on enviaven el seu xut als núvols.

 

Per part dels nostres, alguna passada en llarg, alguna bona centrada o canvi d’orientació. Diferents tipus de jugades que van acabar amb ocasions de perill: cap d’elles, però, van transformar-se. Una de les més clares: per Esteve Forgas, qui xutava creuat però aturava el porter.

 

Mala segona part, bon final de partit

A la represa el guió seria semblant però els locals sortirien amb una energia diferent: una empenta que provocaria veure a la Salut anant a pel gol de l’empat. Un gol que arribaria en poc temps: una bona triangulació acabava amb un xut creuat que a ras de pal entrava cap dins de la porteria vilassarenca (1-1).

Davant d’aquest gol els locals es creixerien i bé podrien haver-li donat la volta al marcador. Nico Renom, sota pals, i la defensa, molt activa, impedirien que el bon moment dels badalonins acabés transformant-se en un segon gol.

Un segon gol que sí que arribaria per part dels nostres. Una jugada ràpida per banda dreta que acabava amb centrada d’Ariza i gran definició de Xavi Cusidó (1-2).

Aquest gol arribava a pocs instants pel final. En els darrers moments de l’encontre els badalonins, molt nerviosos, intentarien tornar a posar l’empat però el cert és que tampoc gaudirien d’alguna acció clara per empatar. En canvi els nostres podrien haver sentenciat però va mancar punteria.

 

FITXA TÈCNICA DEL PARTIT

RESULTATS I CLASSIFICACIÓ

 

MÉS IMATGES

Volver

Contacto

Cevilassardedalt
C/ Salvador Albert i Riera s/n
Vilassar de Dalt, 08339

Telf. 93 750 70 31

 


Instagram

 

 

https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="movie" value="https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="allowFullScreen" value="true">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" wmode="transparent" allowscriptaccess="always" width="206" height="182">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="movie" value="https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="allowFullScreen" value="true">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" wmode="transparent" allowscriptaccess="always" width="206" height="182"> 

© 2017 Tots els drets reservats

Crea una web gratisWebnode