LA NIT DEL CLUB

13.06.2011 16:13

 GRÀCIES A TOTHOM PER AQUESTS 90 ANYS!

 La Nit del Club del passat dissabte dia 11 de juny va escenificar la unió de tota la família verd i blanca en l'any del seu 90 aniversari. A Can Rafart es van acomplir les expectatives d'assistència i es van superar, i amb escreix, els números d'anteriors edicions. Tota l'esplanada del parc estava repleta de jugadors, familiars, amics i gent del poble. Totes les taules omplertes de gom a gom i en el rere fons de tot això els actes que es van anar succeint durant el vespre i la nit de dissabte.

A les 7 de la tarda tothom qui s'apropés ja a Can Rafart podia notar que allà s'hi anava a viure un esdeveniment especial. Tot el parc estava envoltat d’una cinta feta per la ocasió, amb els colors del Centre Esportiu Vilassar i amb el logo que commemora aquest 90 Aniversari, ja des dels voltants del parc s’hi podia començar a escoltar la música i el programa de ràdio en directe, així com també, des del carrer, un hi podia dissipar el gran desplegament realitzat pel CEV: desenes i desenes de taules i cadires, més de 5 carpes a la zona del Bar, tres carpes pel programa de ràdio, l’escenari amb la pantalla gegant, les activitats lúdiques per nens i nenes, etc.

Realment tot va anar força rodat. Gran part dels actes van anar succeint-se amb molta naturalitat i, sobretot, amb molta il·lusió per part de la tota la família verd i blanca. Els diversos centenars d’assistents van poder gaudir d’un bon sopar a la fresca, mentre es realitzaven tertúlies sobre el CEV, es posaven vídeos de la temporada o, fins i tot, s’anaven entregant les medalles als més petits del club (els qui juguen a futbol7).

 Un cop finalitzat el sopar, es van començar a repartir les copes de cava i el pastís del 90 Aniversari. Tot plegat per poder acompanyar la pel·lícula d’aquesta darrera temporada. Sota el títol “90 anys de viatge” el film, d’uns 25 minuts, va intentar retre homenatge tant als 90 anys d’intensa vida del club com a la gran temporada 2010-2011 que han realitzat els nostres equips.

La resta d’actes ja anaven a ser els relacionats amb els parlaments, mencions i premis.  Dels parlaments cal destacar la presència del nou alcalde de Vilassar, Xavier Godás, i la presència també d’exjugadors i expresidents del CEV que ens van poder explicar alguna anècdota sobre les seves respectives etapes a l’entitat.  

I en quan a mencions, es va reconèixer, per exemple, la tasca realitzada a Associacions del poble com la de l'Associació del Bolet o l'Associació contra el Càncer. Així mateix, també es va fer especial menció als tres equips que han assolit els èxits esportius més destacables de la temporada: el Benjamí 'A' i el Juvenil 'B' com a campions de lliga, i el Juvenil 'A' amb el seu ascens a Preferent.

 D’altra banda els premis als millors esportistes de la temporada van ser una recompensa simbòlica a l’esforç de tots els equips del club. Des de l’equip amb més Fair Play del CEV (fotografia abaix) fins al jugador estrella del Centre Esportiu Vilassar.

Un cop finalitzada l’entrega de premis, la festa acabaria desembocant en una entretinguda nit de discoteca a l’aire lliure, on gran part de la família verd i blanca va poder gaudir de música del moment amb la gent de sempre.

 

*A continuació podeu veure els resultats dels premis:

  • Premis Futbol 7

             Equip Millor evolució: Prebenjami-B

             Equip más fair play: Alevi-A

             Millor equip futbol 7: Benjamí A

             Millor entrenador Futbol 7: Emilio Gómez (Aleví-A)

             Premi Especial Molt mes que futbol: Aleví-C

 

  • Premis Individuals Futbol 11

             Millor Porter: Artur Romera (Juvenil A)

             Millor Defensa: Sergio Sánchez: (Infantil B)

             Millor Migcampista: Gerard Buitrago (Cadet)

             Millor Davanter: (Aleix Juan (Juvenil B)

             Màxim Golejador: (Pau Castillo (Infantil A)

             Millor Jugador del Club: Pau Darbra (Juvenil A)

             Millor Entrenador futbol 11: Toni F. Corominas

             Premi especial Jugador Estrella: Sergio Cano 

Volver

Contacto

Cevilassardedalt
C/ Salvador Albert i Riera s/n
Vilassar de Dalt, 08339

Telf. 93 750 70 31

 


Instagram

 

 

https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="movie" value="https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="allowFullScreen" value="true">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" wmode="transparent" allowscriptaccess="always" width="206" height="182">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="movie" value="https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="allowFullScreen" value="true">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" wmode="transparent" allowscriptaccess="always" width="206" height="182"> 

© 2017 Tots els drets reservats

Crea una página web gratisWebnode