La FCF amb el Centre Esportiu Vilassar

25.11.2010 16:36

 JORDI CASALS VISITA AL CENTRE ESPORTIU VILASSAR

El President de la FCF va ser rebut per diversos representants de la nostra entitat

El passat dissabte ens va visitar Jordi Casals, President de la Federació Catalana de Futbol (FCF). Des de fa més d’un any que es dedica a gestionar des de dalt de tot a la FCF, però també ho fa des de baix de tot, des de la base i l’essència de la Federació: els clubs. Per fer-ho no li cal res més que visitar, quan li ho és possible, a les diferents entitats esportives associades a la FCF. Ell diu que aquesta és la única manera de saber què passa realment a nivell de clubs, quins són els problemes, les queixes, peticions, reaccions… (ell és conscient de tot això perquè havia estat President de la Santboiana).

 

Vam rebre al President la jornada de dissabte del 20 de novembre. I es va aprofitar l’avinentesa per fer diferents actes, tals com: visitar les instal·lacions del Centre Esportiu Vilassar, veure algun partit del nostre futbol base, mantenir una amable xerrada durant un dinar i, finalment, presidir el partit que enfrontava al nostre Primer Equip amb l’ Esportiu Sant Ignasi.

Tot plegat va ser una gran experiència, un dia molt enriquidor tant per a la nostre entitat com pel President de la FCF. Tanmateix cal remarcar la presència del President de l’Atlètic Català,  Francesc Espunya, qui també va formar part de la trobada entre entitats i Federació.

*A la fotografia: Carles Barberán (coordinador esportiu del CEV), Josep López (Coordinador i delegat federatiu del CEV), Francesc Espunya (President del At. Català), Jordi Casals (President de la FCF), Carles Povedano (President del CEV) i Pere Bascú (membre de la directiva del CEV)

Volver

Contacto

Cevilassardedalt
C/ Salvador Albert i Riera s/n
Vilassar de Dalt, 08339

Telf. 93 750 70 31

 


Instagram

 

 

https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="movie" value="https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="allowFullScreen" value="true">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" wmode="transparent" allowscriptaccess="always" width="206" height="182">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="movie" value="https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="allowFullScreen" value="true">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" wmode="transparent" allowscriptaccess="always" width="206" height="182"> 

© 2017 Tots els drets reservats

Haz tu web gratisWebnode