Juvenil 'A' 2-1 Escola Sant Feliu Guíxols

14.02.2012 14:39

Després de guanyar per 2 -1 al Sant Feliu Guíxols els juvenils abandonen la zona de descens

EL JUVENIL ‘A’ CAPGIRA  LA MALAÏDA

RUTINA DEL DESCENS

Quan les coses es fan bé al final els resultats acompanyen. I això és el què li està passant a un Juvenil A que a mida que va avançant la temporada es supera tant en joc com en autoconfiança.

La darrera prova d’això és la victòria davant l'Escola de Futbol de Sant Feliu de Guixols per 2 gols a 1. El passat cap de setmana el Juvenil A es jugava sortir del descens rebent al tercer classificat, per tant objectiu clara davant un rival complicat. Al final una gran primera part dels nostres i un segon temps de control van donar-nos els tres punts. Després de gaudir d’un domini aclaparador, Kane inaugurava el marcador gràcies no només a la seva gran definició (pilota rassa, forta i al segon pal) sinó que també gràcies a una enorme jugada per banda de Virgili.

Al segon temps va continuar el domini, encara que el Sant Feliu de Guíxols també voldria insistir en intentar trobar el gol. Al final van arribar dos gols: el primer va ser obra de Virgili i permetia posar el marcador amb un còmode 2-0; i el segon dels gols de la represa vindria per part d’uns visitants que, malgrat no dominar en cap instant del matx, no tirarien la tovallola fins al darrer minut del partit.

Finalment l’equip no va patir ja que es va seguir dominant en el joc fins al xiulet final de l’àrbitre. Un final del partit un pèl estrany, ja que van haver-hi diversos expulsats de l’equip contrari (van ser expulsions molt seguides i quan ja no quedava gaire temps de partit).

Aquest 2-1 ens va permetre sumar 3 punts que ens deixen fora del descens, encara que la classificació a la zona baixa està molt i molt apretada.  

Podeu escoltar al capità del Juvenil A, Ricard Blanch, parlant sobre la última victòria del seu equip al darrer programa radiofónic Fora de Joc

Volver

Contacto

Cevilassardedalt
C/ Salvador Albert i Riera s/n
Vilassar de Dalt, 08339

Telf. 93 750 70 31

 


Instagram

 

 

https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="movie" value="https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="allowFullScreen" value="true">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" wmode="transparent" allowscriptaccess="always" width="206" height="182">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="movie" value="https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="allowFullScreen" value="true">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" wmode="transparent" allowscriptaccess="always" width="206" height="182"> 

© 2017 Tots els drets reservats

Crea una página web gratisWebnode