Juvenil 'A' 1-0 UE Vilassar de Mar

17.01.2012 12:04

EL DERBI DE PREFERENT ÉS VERD I BLANC

El Juvenil A torna a demostrar que vol i que pot sortir de la zona baixa de la taula, i ho fa guanyant in extremis (1-0, Xavi Garcia min 88) i davant tot un rival d’entitat: la Unió Esportiva Vilassar de Mar.

Com ja va passar a Montcada l’anterior setmana els nostres juvenils van demostrar que cal creure en les seves possibilitats des de l’inici fins al final del partit, i tant hi van creure que el gol de la victòria va tornar a venir a les darreries del matx.

La primera part va ser verd i blanca, amb domini de pilota d’ambdós equips però amb un lleuger atac més insistent per part dels nostres. S’arribava al temps de descans sabent que si es mantenia la porteria zero acabaria arribant alguna ocasió més com les de la primera part per poder sentenciar. Si al primer tram de partit les aproximacions del Centre Esportiu Vilassar van ser molt més clares que les de la Unió, al segon temps va ser tot just al contrari: el Vilassar de Mar va decidir anar a per l’encontre però durant els segons 45 minuts de partit va topar contínuament amb dos grans protagonistes: la muralla d’un Vilassar enorme en tasques defensives i la falta de precisió en les definicions dels seus atacants. 

 

Amb uns visitants apretant al màxim i un Vilassar defensant a la perfecció es va arribar als darrers 10 minuts de partit, un darrer tram en què els atacs de uns i altres es van tornar a estancar degut a un joc molt dur al mig del camp. Però dins d’aquest joc de infraccions continues va donar-se una falta a favor a tres quarts de camp, un lliure directe perfecte per penjar l’esfèrica a la olla i lluitar en el salt.

Tant bé la vam posar i tant bé vam saltar, que el remat de Xavi Garcia acabaria entrant mansament dins la porteria visitant, sense que el porter res pogués fer tot i la seva gran estirada. Minut 88, només 2’ pel final, i embogia el Mpal. de Vallmorena: celebració efusiva de Xavi Garcia, els seus companys i gran part de la grada. Tornàvem a reviure el guió de l’anterior setmana: gol al final del partit i grans possibilitats de sumar els 3 punts.

A partir del gol només hi ha paraules de retret a la situació que es va viure. Els 2 minuts que restaven per finalitzar el matx els vam passar atenent a Adam, jugador del nostre Juvenil A que va rebre una entrada molt lletja quan havia donat una assistència a Espejo perquè aquest es plantés sol davant el porter. El jugador visitant autor de l’entrada va ser expulsat, i les pulsacions dels jugadors de la Unió Esportiva Vilassar de Mar van pujar més del compte. Al final, després d’haver afegit fins a 6 minuts de descompte, va arribar el xiulet de l’àrbitre: un xiulet que generalment indica “final de la història”. Però per un jugador de la Unió el partit encara no havia acabat, i va decidir espatllar tot el bon treball dels dos equips en aquell matx. Res a comentar sobre la picabaralla final, un fet totalment reprovable i denunciable, tants pels qui van incitar i començar l’espectacle com pels qui van voler seguir posant llenya al foc. Tot plegat, una pena que la gran victòria del Juvenil ‘A’ del CEV, primer derbi de preferent de la història, acabés amb aquest lamentable circ i no pas amb els dos equips aplaudint al mig del camp, després del seu gran partit.

CLASSIFICACIÓ AJUSTADA

Aquesta victòria del Juvenil 'A' coincideix amb les també victòries de Badalona, Europa o Mataró, equips als quals podíem superar gràcies a aquests tres punts si no haguessin guanyat els seus respectius encontres. Malgrat això, cal dir que Juventus i OAR Vic van caure (penúltims i últims) i que Montcada, Parets i Bisbalenc sembla ser que s'apunten a la lluita per evitar el descens. Ara estem a 1 punt de la salvació: que la marca el Bisbalenc amb 16 punts per 15 nostres. (Accedir a classificació i resultats)

Volver

Contacto

Cevilassardedalt
C/ Salvador Albert i Riera s/n
Vilassar de Dalt, 08339

Telf. 93 750 70 31

 


Instagram

 

 

https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="movie" value="https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="allowFullScreen" value="true">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" wmode="transparent" allowscriptaccess="always" width="206" height="182">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="movie" value="https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="allowFullScreen" value="true">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" wmode="transparent" allowscriptaccess="always" width="206" height="182"> 

© 2017 Tots els drets reservats

Haz tu página web gratisWebnode