INICI DE LA PRETEMPORADA

29.07.2012 23:42

El Primer Equip inicia aquest dilluns la pretemporada

  • La Pretemporada comprendrà del 30 de juliol al 8 de setembre
  • Els verd i blancs tornen a la feina amb la il·lusió de l'any del debut a la Primera Catalana
  • El Mataró de Juvenils (aquest cap de setmana) i el CE Europa (dimecres 8 agost a les 19'30h - Copa Catalunya) són els primers rivals

El Centre Esportiu Vilassar engega el primer curs històric a la Primera Catalana amb una pretemporada plena d'entrenaments acompanyats de grans partits de futbol. Els jugadors del Primer Equip estan citats aquest dilluns 30 de juliol al Municipal de Vallmorena. Una data en què Toni F.Corominas i el seu cos tècnic aprofitaran la sessió per acabar d'introduir el planning definitiu d'aquesta pretemporada. A partir de llavors: hores i hores d'intens treball de cara a poder preparar amb el màxim possible de garanties l'inici de la temporada 12-13. Un curs en què, recordem, els verd i blancs debutaran a la categoria de la Primera Catalana rebent la visita del Mollet (9 de setembre).

Per tal de poder arribar en condicions a aquest somiat debut, el Primer Equip vilassarenc té al davant una pretemporada amb partits de luxe. Els dos primers rivals seran el Mataró de Juvenils (Divisió Honor) - el proper dissabte 4 d'agost- i el CEEuropa (3a divisió). Aquest darrer encontre correspon a la eliminatòria de Copa Catalunya que han de disputar tots dos equips en aquests inicis del mes d'agost. El matx davant el conjunt escapulat es disputarà el proper dimecres 8 d'agost a les 19'30h. Un partit en què els verd i blancs, malgrat arribin justos d'estat de forma (degut a què només hauran gaudit d'una setmana de pretemporada), intentaran de totes totes superar a l'històric conjunt barceloní per tal de seguir avançant amb molta il·lusió en aquesta Copa Catalunya.

En el cas de superar aquesta eliminatòria, els vilassarencs s'enfrontarien a un dels equips més forts de la 2a divisió B: l'Hospitalet. A tot això el Centre Esportiu Vilassar ja té assegurat un altre gran partit davant un 2aB com el Badalona. En aquesta pretemporada, als badalonins també hi hem d'afegir d'altres rivals d'entitat com el Castelldefels o el Vilassar de Mar.

Volver

Contacto

Cevilassardedalt
C/ Salvador Albert i Riera s/n
Vilassar de Dalt, 08339

Telf. 93 750 70 31

 


Instagram

 

 

https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="movie" value="https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="allowFullScreen" value="true">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" wmode="transparent" allowscriptaccess="always" width="206" height="182">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="movie" value="https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="allowFullScreen" value="true">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" wmode="transparent" allowscriptaccess="always" width="206" height="182"> 

© 2017 Tots els drets reservats

Crea una página web gratisWebnode