INFANTIL 'B' 3 - 2 CF Rocafonda

08.02.2011 11:54

FELICITAT EXTREMA AMB UN FINAL D'INFART

Partit molt complicat el que se li presentava al Vilasssar de dalt davant d’un lluitador Rocafonda. Al final s’acabaria guanyant, però amb moltes dificultats i amb un final d’infart

En el 1 cuarto  va ser un partit on hi van haver aproximacions a les dues porteries. El primer gol del matí el faria el rocafonda a la sortida dun corner, el Vilassar però, no es vindria a baix i Pau faria una passada en profunditat perquè Ariza, amb un toc subtil, marqués l’empat a 1.

En el 2 quart el rocafonda  va seguir molt fort  i en nou error defensiu va néixer el segon gol dels visitants. La reacció davant d’aquest gol va ser força bona però sense encert en el que restaria de primera part.

En el 3 quart els nostres van sortir molt endollats i van marcar el gol de l’empat molt aviat, mitjançant un gol de falta d’Alejandro (que cal dir, es va menjar descaradament el porter visitant). El partit estava igualat en totes les parcel·les del joc... i tot s’acabaria decidint en un darrer quart molt emocionant.

Va ser en les darreries del matx quan Ariza va provocar una falta després d’emular una jugada al més pur estil MESSI. Alejandro s’encarregaria d’executarla a la perfecció, enviant l’esfèrica a l’escaire de la porteria rival sense que el portere del Rocafonda pogués fer res. Amb el 3 a 2 en el marcador els visitants no es van rendir i van buscar obtenir, almenys, el premi de l’empat. Però Nil en dues ocasions, primer amb la cara i després amb el peu, salvaria els tres punts evitant dos gols claríssims del Rocafonda.

Així doncs, tres punts vitals aconseguits gràcies a tot l’equip i molt en especial, gràcies a les dues darreres intervencions miraculoses del defensa Nil.