Fotografies - Presentació CEV 16-17

11.11.2016 19:52

LA #PRESENTACIÓ1617 EN IMATGES!

El passat divendres 4 de novembre es realitzava la Presentació d’Equips de la temporada 2016-2017. Una presentació on hi eren presents els 32 equips que formen part del futbol formatiu en aquest nou curs. En total uns 430 jugadors a la gespa i milers d’espectadors a la grada per presenciar una presentació tant històrica com espectacularment molt visual: pels jocs de llums, música i espectacle.

 

La presentació

L’acte va començar amb la realització de les fotografies oficials de la temporada: tots els equips van quedar retratats en unes imatges que serviran per tenir un record d’aquesta temporada que just acaba d’iniciar-se. A continuació també es va realitzar la fotografia general de la totalitat dels equips.

El camp de futbol11 seria l’escenari de l’inici de la presentació: amb una desfilada d’equips dinàmica i sota la foscor del vespre nit però il·luminats per un focus que els aniria seguint en el seu recorregut pel camp. Centenars de jugadors i desenes d’entrenadors desfilarien per la gespa del Mpal de Vallmorena per saludar i presentar-se davant dels aficionats.

La presentació tindria un moment àlgid amb l’espectacle visual de llums verdes fluorescents. Tots els jugadors mourien aquestes llums provocant un gran espectacle verd sobre la gespa de Vallmorena. La grada respondria amb la il·luminació dels seus telèfons. Sobre la gespa les llums dibuixaven les sigles del club: CEV (de més petit a més gran: metàfora de la evolució de l’entitat en els darrers anys).

La presentació continuava amb els parlaments de Xavier Boldú (President CEV), Xavier Godàs (Alcalde de Vilassar) i Josep Carlos Babot (Regidor d’Esports).

Un show de football freestyle trencaria els esquemes de tots els presents i deixaria bocabadats a tots els espectadors i a tots els jugadors del club. El protagonista del show va ser Sergio Sánchez, jugador del nostre Juvenil i un dels màxims exponents d’aquesta modalitat freestyle en el panorama nacional.

El tram final de l’acte estaria marcat per un emocionant piromusical i una traca final.

 

Especial agraÏment a Juanjo (per cedir algunes imatges) i a l’afició CEV (enviant imatges des de la grada)

 

TOTES LES IMATGES (GENERALS I D'EQUIPS)

 

FOTOGRAFIES EQUIPS:

Volver

Contacto

Cevilassardedalt
C/ Salvador Albert i Riera s/n
Vilassar de Dalt, 08339

Telf. 93 750 70 31

 


Instagram

 

 

https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="movie" value="https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="allowFullScreen" value="true">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" wmode="transparent" allowscriptaccess="always" width="206" height="182">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="movie" value="https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="allowFullScreen" value="true">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" wmode="transparent" allowscriptaccess="always" width="206" height="182"> 

© 2017 Tots els drets reservats