FINAL TEMPORADA PRIMER EQUIP

19.06.2012 09:43

 NOVA VICTÒRIA EN COPA CATALUNYA I VACANCES

  • El Primer Equip supera al Sant Joan Montcada per la mínima (0-1)
  • Els de Toni F. Corominas passen a la següent ronda de Copa Catalunya
  • La pretemporada podria començar amb un enfrontament de Copa davant un equip de 3a divisió

Ara ja sí que sí, això ja s'ha acabat. Merescudes vacances per tota una plantilla del Primer Equip que, fins al mes d'agost, no tornarà als entrenaments i tampoc tornarà a disputar cap encontre. Amb el partit davant el Sant Joan Montcada els de Toni F.Corominas tanquen una temporada 2011-2012 que ha ratllat l'excel·lència i que per sempre serà recordada per l'ascens històric i inèdit a Primera Catalana. Un ascens que ha tingut com a premi, d'entre d'altres, disputar una Copa Catalunya en la qual el Centre Esportiu Vilassar encara segueix viu gràcies a la seva victòria per la mínima (0-1) al camp de La Unión (St.J.Montcada). 

En relació a aquest darrer partit de la temporada només cal apuntar que el gol verd i blanc va ser obra de Mancheño i que les reduïdes mides del camp i la il·lusió dels locals van posar molt complicades les coses als nostres. Al final, gràcies sobretot a l'encert dels nostres porters, es va aconseguir mantenir el 0-1 en el marcador (cal apuntar que també es van tenir ocasions per ampliar distàncies). A tot això és important destacar que en aquest matx el cos tècnic va donar molts minuts a jugadors juvenils com Xavi Ordeix o Sergi Mañanes.

Aquesta victòria a Montcada va certificar el passi a la següent ronda de Copa Catalunya del Centre Esportiu Vilassar. El proper partit d'aquesta competició es celebrarà el 12 d'agost i el rival encara està per definir. En sabrem alguna cosa al respecte a partir del 20 de juny: data límit perquè els equips de 3a divisió puguin inscriure's en aquesta Copa Catalunya. Tot i no ser del tot segur, hi ha un alt percentatge de que el rival sigui de superior categoria: és a dir, de la mateixa 3a divisió. Així doncs a principis d'agost i en ple inici de pretemporada, els de Toni F.Corominas rebrien la visita d'un equip d'entitat i molta categoria al Municipal de Vallmorena. En cas de superar la eliminatòria (és a partit únic), es tornaria a jugar partit de Copa Catalunya a la setmana següent (19 d'agost).

 

L'ETAPA "1A CATALANA" JA ESTÀ EN MARXA

Mentre el cos tècnic del CEV es dedica a acabar de planificar i confeccionar tant la plantilla com la pretemporada del següent curs (escoltar entrevista a Jabel Granollers - entrenador), la Federació ja comença a donar a pinzellades sobre el que tindrem l'any vinent. Ahir la pròpia FCF va donar a conéixer les llistes definitives dels equips que conformaran els dos grups de Primera Catalana. En el cas del Centre Esportiu Vilassar, com ja era d'esperar, els verd i blancs han quedat enquadrats dins el GRUP 1 d'aquesta categoria.

El calendari defenitiu es podrà conèixer a partir del proper 10 de juliol. Però ja podem avançar que la competició s'iniciarà el dia 9 de setembre i finalitzarà el dia 2 de juny (serà la jornada 34).

 

EL CEVILASSAR PREMIAT PER RADIO MARCA

En materia també del Primer Equip cal destacar, finalment, que aquest dimarts dia 19 de juny una petita delegació del club, encapçalada pel seu president Carles Povedano i el jugador del Primer Equip, Sergio Cano, assistirà a la entrega de Premis del Marcador Catalunya XVIII EDICIÓ PREMIS CAMPIÓ . Uns premis que, de la mà de Ricard Vicente, s'entregaran dins uns actes que es duran a terme en un reconegut restaurant de Sant Boi de Llobregat. L'entitat verd i blanca rebrà el premi a "Campions del grup 2 de la 2a Catalana".

 

 

Volver

Contacto

Cevilassardedalt
C/ Salvador Albert i Riera s/n
Vilassar de Dalt, 08339

Telf. 93 750 70 31

 


Instagram

 

 

https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="movie" value="https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="allowFullScreen" value="true">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" wmode="transparent" allowscriptaccess="always" width="206" height="182">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="movie" value="https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="allowFullScreen" value="true">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" wmode="transparent" allowscriptaccess="always" width="206" height="182"> 

© 2017 Tots els drets reservats

Crea una página web gratisWebnode