FC Argentona 6-1 CE VILASSAR

29.05.2017 22:27

DESCENS I TRIST ADÉU A 3CAT...

  • El Primer Equip queia golejat davant un Argentona que jugarà la promoció d'ascens
  • Els d'Esteban Molina tanquen amb derrota una temporada on l'equip descendeix a 4cat
  • El descens es confirmava en la penúltima jornada davant el Turó Peira (0-1)

 

Aquest darrer cap de setmana els nostres tenien la oportunitat de poder dir adéu a la tercera catalana amb un millor sabor de boca. Però al davant hi havia un Argentona que es jugava el poder disputar la promoció d'ascens a la 2a Catalana. Finalment, sense gaires objectius en joc, els nostres van plantar cara en alguns trams del partit però no van estar encertats ni en els darrers metres (amb dos pals!) ni tampoc a l'hora de defensar els incissius atacs dels locals.

Un remat de cap, dos penals i més d'una badada defensiva. Tot plegat, immersos en la mala dinàmica del tram final del curs, va fer que s'acabés tancant la temporada amb una dura derrota i encaixant fins a 6 gols. 

Cert és que els nostres van haver de tornar a afrontar el partit amb la presència de fins a 6 jugadors del juvenil en la convactòria (4 d'ells titulars).  L'unic gol del partit va ser obra de Lluis Rodon.

 

Descens confirmat

El Primer Equip va caure fa dues jornades a Vallmorena en un partit on els d'Esteban Molina van quedar sentenciats a la zona de descens. De fet, la derrota davant del Turó de la Peira va fer caure als nostres fins a la cua de la classificació. 

Tot plegat en una lliga on podríem dir que els verd i blancs gairebé no havien caigut mai en zona de descens. La principal causa d'aquesta mala notícia es deu als resultats negatius que ha encadenat l'equip en un tram final de curs on, en canvi, els rivals de la zona de baix sí que han sumat molts punts. Aquesta dinàmica negativa també s'ha vist influenciada per les nombroses baixes que ha anat patint l'equip al llarg del curs i que han propiciat acabar la temporada sense davanter i amb la presència de molts jugadors juvenils.

 

Propera temporada...

En breu anunciarem novetats de cara la propera temporada. El que sí que és cert és que la primera plantilla verd i blanca ja està de vacances i a l'espera de tenir clara la planificació del proper curs: novetats en relació a la banqueta i també en quan a la continuitat de jugadors. Un curs 17-18 on l'objectiu ha de ser retornar a la categoria de 3a Catalana formant un equip molt competitiu i farcit de jugadors de la casa. Això sí, aquestes novetats vindran acompanyades de l'adéu d'alguns jugadors importants del Primer Equip... D'entre ells, Nico Renom: el porter vilassarenc, un dels jugadors clau en l'ascens a 3a Catalana, ja ha anunciat a les xarxes socials que no seguirà jugant la propera temporada.

 

#football #goalkeeper #end

Una publicación compartida de Nico Renom (@nicorr_) el

 

CLASSIFICACIÓ 3CAT4

 

Volver

Contacto

Cevilassardedalt
C/ Salvador Albert i Riera s/n
Vilassar de Dalt, 08339

Telf. 93 750 70 31

 


Instagram

 

 

https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="movie" value="https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="allowFullScreen" value="true">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" wmode="transparent" allowscriptaccess="always" width="206" height="182">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="movie" value="https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="allowFullScreen" value="true">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" wmode="transparent" allowscriptaccess="always" width="206" height="182"> 

© 2017 Tots els drets reservats

Crea una página web gratisWebnode