ENTREVISTA SERGI GONZÁLEZ (JUVENIL 'A')

16.04.2013 13:49

SERGI GONZÁLEZ: “SI REMUNTEM DAVANT EL MANLLEU AL ‘92

VOL DIR QUE TENIM BENZINA, QUE LA GENT HI CREU.”

 

El Juvenil ‘A’ va aconseguir arrencar un valuosíssim empat (2-2) en front un dels rivals més forts de la lliga: l’AEC Manlleu. Un puntet que reconforta i anima a tota la família d’un Juvenil ‘A’ que s’havia vist immers en una dinàmica de resultats molt negativa i que l’havia conduït, per primer cop en la temporada, a la zona de descens.

Aquesta categoria de Preferent, molt competida i amb equips de molta entitat,  és una categoria que va costar molt d’aconseguir i és per això que, veient la dinàmica negativa de l’equip, durant l’anterior setmana es va decidir fer un canvi a la banqueta del Juvenil ‘A’.  Cristian López, malgrat el seu gran treball al capdavant d’aquest Juvenil, deixava de ser l’entrenador i Sergi González agafava les regnes de l’equip juntament amb Josué Molina.

Al programa Fora de Joc d’aquesta setmana analitzàvem tot el succeït durant aquesta darrera jornada de lliga al futbol base del CEV, i d’entre aquests anàlisis hi trobem una interessant entrevista al coordinador del CEV i ara entrenador del Juvenil ‘A’, Sergi González. Recordem que ell va ser qui va aconseguir l’ascens a Preferent en el seu primer any al club i ell mateix també va aconseguir salvar la categoria el curs passat.

 

ENTREVISTA A SERGI GONZÁLEZ:

P: Complicada decisió la de rellevar del càrrec a Cristian...

R: Decisió molt complicada... Gens fàcil per la persona que és el Cristian i per lo bon entrenador que és. Però a vegades les dinàmiques dels grups fan que s’hagin de prendre decisions dràstiques... Dissabte vam anar a Lloret i es va parlar dins la coordinació sobre la situació del Juvenil ‘A’. En aquell moment es va creure que possiblement el millor era un canvi. En principi no era jo i es va buscar alguna alternativa més, però finalment es va decidir que portés jo l’equip.

 

P: Quin diagnòstic fas de la teva primera setmana de treball amb el grup?

R: Conec pràcticament al 100% de la plantilla i fins i tot a alguns ja els he entrenat jo en temporades anteriors o inclús els vaig arribar a fitxar jo perquè els coneixia d’anys enrere. En aquest sentit ells em coneixen a mi i jo ja els conec a ells. L’equip haig de dir que amb la meva arribada ha reaccionat súper bé,  ja des de dimarts es va veure un canvi d’actitud molt gran. I aquest canvi d’actitud més que pel relleu a la banqueta és perquè ara s’exposen les coses de manera diferent, es parla diferent i potser els nanos necessitaven que algú els hi digués que realment podien.

 

P: La primera estratègia del nou cos tècnic: concentrar a l’equip en dia de partit. Perquè?

R: Nosaltres creiem que és molt important treballar la cohesió de grup. Considerem que estem davant d’un grup que des d’un bon principi (per temes de dies d’entrenament no podien estar sempre junts) ha patit de “manca d’equip i unió”. Durant la setmana hem treballat molt aquest tema amb el Josué Molina i vam decidir que el diumenge era un dia maco per visionar una pel·lícula i fer un esmorzar plegats... A part, per temes de distàncies de les cases d’alguns jugadors, molts es van quedar a cases  de companys i d’altres van dinar junts aquí al camp de futbol. Per tant, a part del punt que vam treure davant el Manlleu també vam treure 3-4 punts més pel tema de la unió i el grup.

 

P: A tot això, empat 2-2 davant el Manlleu. Quina lectura fas sobre aquest partit i sobre el puntet aconseguit?

R: Si som crítics i realistes  l’equip no va fer un gran futbol, però la situació que tenim és una situació crítica i molt delicada i a vegades costa... D’aquest partit, sobretot, el què valoro molt positivament és que  a la 2a part, amb 0-2 en contra, l’equip va aixecar-se contra un equip molt bo i van donar-ho tot fins al minut 92. Això vol dir que tenim benzina, vol dir que la gent hi va i que tothom hi creu.

 

P: Quan marca Carles al minut 92 com et sens?

R: Realment un es treu tonelades de pes de sobre perquè no sumar la primera setmana amb el canvi, amb l’actitud excel·lent dels nanos, amb tot el treball previ que es va fer... Va ser una mica el premi a l’esforç i a la confiança de l’equip en què es podia remuntar.  A part, l’abraçada amb Josué Molina va ser molt sentida perquè durant aquests darrers dies potser hem arribat a treballar pel Juvenil ‘A’ unes 8-9hores diàries (els Whatssap’s entre nosaltres són constants i els correus també). En aquest sentit li agraeixo molt al Molina la dedicació plena que està tenint amb l’equip del Juvenil ‘A’.  

 

P: Quina és la clau perquè l’equip es salvi?

R: La única cosa que ens fa falta és fe i confiança. Si tenim això es treballarà bé... Si l’equip està unit no és inferior a cap equip... De fet jo els hi estic fent veure que han fet grans partits en front rivals de molta entitat que estan a la part alta de la taula i no ens ha de fer por ningú. Ara hem d’anar partit a partit i el següent és a Guíxols, un desplaçament propici per aconseguir els tres punts.  Sigui com sigui estem segurs que ho aconseguirem perquè hi ha grup  i perquè l’entitat està creixent i ens toca fer un salt endavant i no pas enrere. 

Volver

Contacto

Cevilassardedalt
C/ Salvador Albert i Riera s/n
Vilassar de Dalt, 08339

Telf. 93 750 70 31

 


Instagram

 

 

https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="movie" value="https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="allowFullScreen" value="true">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" wmode="transparent" allowscriptaccess="always" width="206" height="182">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="movie" value="https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="allowFullScreen" value="true">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" wmode="transparent" allowscriptaccess="always" width="206" height="182"> 

© 2017 Tots els drets reservats

Crea una página web gratisWebnode