El primer equip guanya a domicili i el filial empata a casa

05.12.2011 10:59

EL FILIAL ENSOPEGA I EL PRIMER EQUIP ACONSEGUEIX UNA IMPORTANT VICTÒRIA DAVANT LA PB ANGUERA

El CEVilassar 'B' no va poder passar de l'empat a 4 davant el Llongueras Sant Crist. I això que els verd i blancs van arribar a estar 3-0 en el marcador. Però fins a 4 errades clamoroses dels nostres van donar el 3 a 4 a uns visitants que no havien fet més mèrit que el d'aprofitar-se de les nostres badades defensives. Al final un gol d'Aitor, al rematar un servei de cantonada, deixaria el partit en taules (4-4).

Aquest empat és un pas enrera pel nostre filial, ja que en aquesta jornada podria haver retallat distàncies amb equips de dalt que o bé descansaven (Montgat) o bé havien punxat (Bufalà i Cabrera).

En quan al nostre Primer Equip podem dir que malgrat l'acta del partit digui que es va patir, només va existir un equip sobre el terreny de joc: el Centre Esportiu Vilassar. I és que els homes entrenats per Toni F. Corominas van aconseguir fer-se amb el domini del matx però sense la fortuna de fer-se amb el marcador fins a les derreries del matx. La PB Anguera va aconseguir avançar-se al minut 20 de partit (1-0), però entre el final de la primera part i l'inici de la segona els nostres posarien el 1-2 en l'electrònic (gols de Edu i Mancheño). Però era un partit per patir, com ja ens va passar l'any passat amb el mateix rival, i al minut 75 de partit els locals empatarien a 2. No seria fins al tram final de partit en què s'acabaria confirmant la merescuda victòria del nostre Primer Equip: Roger aconseguia marcar el 2-3 al minut 84 i acabarien sentenciant Joan Vives i Sultan (2-5).

Aquesta victòria segueix deixant els nostres a 2 punts del líder, el Turó de la Peira, que no va perdonar a casa de l'Arrabal Calaf, on va vèncer per 0 gols a 6. Qui tampoc falla i qui precisament ens avança a la taula classificatòria és el Canyelles, que ja no té pendent cap partit i què va guanyar per 1 gol a 2 al complicat camp de l'Argentona (on hi vam punxar nosaltres, el Mataró i el Turó).