EL CE VILASSAR AMB NIL MARÍN

28.10.2013 13:23

"SEMPRE AMB NOSALTRES NIL"

  • Nil Marín, jove porter del Girona 'B', moria en accident de trànsit aquest dissabte
  • Els jugadors del Primer Equip, molts d'ells amics, van tenir un bonic detall amb ell al camp del Vic

 

David Casany  -  El Municipal de Vic presentava una gran entrada, una bonica imatge. I tot gràcies a la celebració de la Presentació d'Equips de tota l'entitat vigatana. Però el cert és que la imatge més impactant de l'encontre no estaria a les grades sinó a la gespa. Els jugadors entrenats per Pedro Quijada i Edu Reyes saltaven al terreny de joc amb una samarreta en la qual s'enrecordaven d'un amic que els havia deixat, per a sorpresa de tots, el dia abans en accident de trànsit. Nil Marín, porter del Girona 'B' es desplaçava de Mataró (d'on era) cap a Girona per incorporar-se a l'entrenament del seu equip. Durant aquest trajecte patiria un accident molt greu que el faria perdre la vida a l'edat de tant sols 20 anys.

 

Una notícia que trasvalsaria a tot el futbol català i en especial el futbol maresmenc. I és que Nil Marín era un jugador molt conegut per tots i totes, un porter que havia compartit vestuari amb molts dels nostres jugadors i que també compartia amistat amb alguns d'ells. Quan a tothom se li preguntava sobre aquest jugador la gran majoria afirmava que el Nil era un porter que apuntava molt alt i que de ben segur, de seguir així, acabaria arribant al Primer Equip gironí (de fet, ja era de manera oficial el 3r porter d'una plantilla professional com la del Girona FC).

 

Marc Chueca, també porter, s'enrecorda d'ell

El porter del CE Vilassar apuntava a les xarxes socials el següent: "El futbol català perd un porter cridat a ser gran, jo perdo a un amic. Descansa Nil, allà on siguis segueix lluitant per aconseguir els teus somnis".

 

El capità Toni Martín tampoc s'oblidarà del seu amic

"No hi ha paraules per descriure com em sento en aquests moments, set anys d'amistat que han estat plens de moments inoblidables, s'ha anat una de les millors persones que he conegut a la vida".

Com podeu observar a la imatge, després del gol de Yassin, el mateix Toni Martín agafaria la samarreta en honor a Nil Marín per dedicar-li aquella diana al seu amic. La veritat, un instant i una imatge plena d'emoció.

 

Des del CEVilassar ja vàrem expressar el nostre condol a la família del Nil Marín a través de les xarxes socials. Però tornem a aprofitar aquest breu article per unir-nos al dol del seus familiars, amics i el propi Girona FC. Detalls com els dels nostres jugadors de ben segur que ajuden en moments tant complicats com aquests. DESCANSI EN PAU, NIL MARÍN.

Volver

Contacto

Cevilassardedalt
C/ Salvador Albert i Riera s/n
Vilassar de Dalt, 08339

Telf. 93 750 70 31

 


Instagram

 

 

https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="movie" value="https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="allowFullScreen" value="true">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" wmode="transparent" allowscriptaccess="always" width="206" height="182">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="movie" value="https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="allowFullScreen" value="true">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" wmode="transparent" allowscriptaccess="always" width="206" height="182"> 

© 2017 Tots els drets reservats

Crea una página web gratisWebnode