Editorial FORA DE JOC - 26 març 2012

27.03.2012 17:45

AMB ELS DEURES FETS,

EL QUÈ ARA TOCA ÉS GAUDIR I SOMIAR

  • Cap de setmana decisiu per a molts dels nostres equips
  • Primer Equip, Juvenil ‘A’ i ‘B’, Cadet ‘A’, Infantil ‘A’ i Aleví ‘E’ tenen unes autèntiques finals

Aquest proper cap de setmana tindrem una de les agendes de partits més maca de la temporada. Connectarem amb Vallmorena per parlar d’aquesta agenda amb el Josep López i ara el què hem de fer, només començar el programa d’avui, és convidar-vos a tots a una cosa: a seguir somiant.  Aquest cap de setmana és un d’aquells en què tot el treball té el premi de regalar-nos partits com aquests que viurem durant dos dies frenètics.

Durant aquests dies d’entre-setmana caldrà molt de treball i gens de relaxació per afrontar els partits amb el màxim de garanties possibles. Però a partir de divendres només ens quedarà una cosa: somiar. I si vosaltres somieu amb un Vilassar ple de somriures el què no podeu fer és perdre-us una jornada impressionant.

Dissabte partits maquíssims per tot el futbol base: intentarem gaudir al màxim de tots els prebenjamins, benjamins i alevins:  les nostres categories de formació. Provarem sort amb alguns infantils i cadets i anirem tots a Montcada per donar-li forces a un Juvenil B que ha de tornar a creure en el seu potencial i en les seves serioses possibilitats de sobreviure en aquesta 1a divisió.

Diumenge, segons m’ha comentat un bon company (el Josep López): serà un dia en què el millor seria anar desplaçant-se de camp en camp en helicòpter... I és que tenim tota una sèrie de partits d’aquells que s’esperen durant tota una temporada i que tots ells estaran enganxats els uns amb els altres...:  una matinal exòtica al Municipal ha de cridar l’atenció de tot el poble: l’any passat va venir l’Escola FCB Fukuoka: i en aquesta ocasió tenim el honor de poder jugar partit d’alevins amb la TSUKUSHI FOOTBALL SELECTION JAPAN.  A les 2 del migdia el Municipal Xevi Ramón serà testimoni del partidàs entre els infantils de la UE Vilassar de Mar i el CEV: allà ens hi juguem el 90% de les aspiracions a ascendir i avui li donarem ressò amb la presència de jugadors d’aquest Infantil 'A'.

Als qui també els hi voldrem donar ressò serà als nostres Cadets: el Cadet B ve d’una bona ratxa i el Cadet A té la primera de les dues finalíssimes que li queden per lluitar pel títol: juga diumenge a les 16h a Cirera. Més tard  al Municipal: autèntic partidàs entre el Juvenil ‘A’ i l’Olot: en joc assegurar gairebé ja la permanència i pujar molts llocs a la classificació.

I entre mig de tot això, entremig de tota aquesta increïble agenda, entre mig dels partits exòtics dels japonesos, entremig de les finals per a infantils, per a cadets i per a juvenils: entremig de tot plegat tindrem el partit dels partits: el Primer Equip rep la visita del Lloreda i es jugarà gran part de les seves aspiracions per ascendir. Molts deien que l’objectiu mai era a llarg termini: que no buscàvem l’ascens. Però ara, mirant enrere i veient el poc que queda: ja no hi ha volta de fulla: aquests nois han demostrat que si estan allà dalt és per alguna cosa: i el què desitgen per aquesta setmana no és només seguir mantenint el seu alt nivell de joc: sinó que el què desitgen és que la grada es torni a omplir com en les dues darreres ocasions...

Gent: motius per no perdre’s el futbol no ens en falten aquest cap de setmana! Aquí comença un Fora de Joc que donarà inici al tram final de temporada més emocionant dels darrers anys. D’aquí al proper editorial: a seguir somiant amb un Vilassar més gran i a seguir gaudint d’allò que tant ens agrada: el futbol en estat en pur.

PODEU ESCOLTAR EL PROGRAMA SENCER CLICANT AQUEST ENLLAÇ!

*MODIFICACIÓ D’ÚLTIMA HORA:

El Cadet ‘A’ no jugarà diumenge; es canvia el dia de partit i passa a ser dissabte a les 19’00h al Municipal de Cirera.

Volver

Contacto

Cevilassardedalt
C/ Salvador Albert i Riera s/n
Vilassar de Dalt, 08339

Telf. 93 750 70 31

 


Instagram

 

 

https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="movie" value="https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="allowFullScreen" value="true">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" wmode="transparent" allowscriptaccess="always" width="206" height="182">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="movie" value="https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="allowFullScreen" value="true">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" wmode="transparent" allowscriptaccess="always" width="206" height="182"> 

© 2017 Tots els drets reservats

Crea una página web gratisWebnode