DEBUT EN LLIGA DEL VILASSAR 'B'

20.09.2013 17:47

EL FILIAL S'ESTRENA DAVANT L'ILURO

  • Aquest dissabte a les 17'00h, primer partit de lliga pel Vilassar 'B'

David Casany - Ja ha arribat l'hora de la veritat. Després de dues temporades lluitant a la zona alta de la taula el nostre filial vol tornar a encarar una nova temporada amb el màxim d'aspiracions possibles. La marxa de l'entrenador Josué Molina va perjudicar sensiblement la planificació d'aquesta nova temporada però fa escasses setmanes Albert Ruiz (un conegut de la casa) va passar a ser l'encarregat de dirigir aquest grup de joves jugadors vilassarencs i, per tant, ja fa forces dies que aquest equip s'està preparant per iniciar el curs 13-14.

Un inici que tindrà com a primer partit de lliga el d'aquest cap de setmana: el nostre filial visita (17'00h) el sempre complicat camp de l'Iluro (al barri de Rocafonda). Allà, a Mataró, els verd i blancs tractaran d'intentar emular el gran inici de campanya de la temporada anterior: on, recordem, els nostres van aconseguir tres punts d'or en la primera jornada de lliga a Vilassar de Mar.

 

Una pretemporada curta, però amb bones sensacions

La preparació certament no ha estat la més adient, tant sols 3 partits amistosos per intentar arribar el millor possible a aquesta estrena en competició. Però el cert és que, malgrat el baix número d'encontres disputats, les sensacions després dels partits i després de cada entrenament sempre han estat força positives. El primer partit amistós es va guanyar per 2 gols a 5 al camp de l'At.Masnou, el segon es va tractar d'un partit davant el Juvenil 'A' del CEV i el resultat va ser d'empat 2-2; i finalment l'últim partit amistós va ser la victòria per 3 gols a 2 en front un renovat Arenys de Mar 'B'.

 

Els golejadors d'aquesta pretemporada han estat els següents: David Hueltes, Uri Martí, Àlex Lara (2), Joan Egea (2) i Christian Muñoz (3).

El golejador més regular ha estat Christian (a gol per partit), qui com ja va passar l'any anterior, apunta a ser una de les peces més importants de l'equip en clau golejadora.

Cal destacar el retorn de jugadors com Pol Gisbert, Ferran Cuixart, Marcos Acuñas, Jaume Turon i Marc Gracia (en anteriors temporades tots ells al CEV) o d'altres que tot just ara s'incorporen: com Joan Maria Duran o Adrià Domingo.

ACCEDIR AL CALENDARI DEL GRUP 6 4ta Catalana

Volver

Contacto

Cevilassardedalt
C/ Salvador Albert i Riera s/n
Vilassar de Dalt, 08339

Telf. 93 750 70 31

 


Instagram

 

 

https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="movie" value="https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="allowFullScreen" value="true">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" wmode="transparent" allowscriptaccess="always" width="206" height="182">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="movie" value="https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="allowFullScreen" value="true">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" wmode="transparent" allowscriptaccess="always" width="206" height="182"> 

© 2017 Tots els drets reservats

Crea una página web gratisWebnode