CF Santa Perpètua 1-2 Primer Equip

03.12.2017 21:41

VICTÒRIA IN EXTREMIS

I CAMPIONS D’HIVERN!

Era un desplaçament complicat, lluny de Vallmorena, de nit, temperatures gèlides i al davant un bon rival: el Santa Perpètua. Malgrat les dificultats, el Primer Equip del CEV aconseguia fer-se ja tímidament amb el control del partit al primer temps. Mentre els nostres anaven progressivament fent-se amb la possessió els locals aprofitaven per generar perill a la contra. Al descans el resultat era de 0-0.

La represa començaria amb una gran notícia: el retorn de Xavi Cusidó després de la seva llarga lesió de genoll. Una bona notícia que coincidiria amb el gol d’Esteve Forgas al minut 50 (0-1). Malgrat el gol i la possessió verd i blanca, els locals no marxarien del partit i aconseguirien empatar tant sols 10 minuts més tard (1-1, min60). La reacció dels Miki Corominas, en un partit embogit, seria la d’un nou gol: el gol definitiu obra de Dani Rodríguez (1-2, min73).

A partir d’aquest gol els locals intentarien buscar l’empat amb pilotades a dalt. La bona intensitat defensiva dels nostres ens permetria acabar confirmant un grandíssim triomf per la mínima al camp del Sant Perpètua.

La victòria ens permet també assegurar-nos la primera plaça com a campions d’hivern (per davant d’AtMasnou). Veure classificació.

VICTÒRIA IN EXTREMIS I CAMPIONS D’HIVERN!