CF ROCAFONDA 0-4 CE VILASSAR

02.11.2014 23:29

ES FAN FORTS LLUNY DE VALLMORENA!

  • Dos partits seguits a fora, dues victòries consecutives
  • Els de Jaume Bonet s’avançaven aviat i sentenciaven a la 2a part
  • Els nostres van ser superiors en tot moment però la golejada no es va certificar fins al final

 

El Primer Equip es plantava al camp del Rocafonda sabent que tenia al davant l'oportunitat de retallar distàncies respecte al líder i ho acabava aconseguint gràcies a un partit farcit de domini i constants ocasions de gol pels nostres. Amb aquests 3 punts els de Jaume Bonet retallen distàncies respecte un liderat que passa ara a mans del Molinos, després de la derrota del Susannenc (que queia dissabte davant l’Arenys).

 

Primera part fluixa i sense sentència

El partit començava amb un evident domini per part dels nostres i amb un Rocafonda molt imprecís en els seus intents per sortir amb pilota jugada des del darrera. Fruit de la bona pressió dels nostres i també gràcies a bones accions combinatives i passades a l’espai començarien a arribar clares ocasions de perill verd i blanques.  

 

En una d’aquestes arribava el gol que obria la llauna: centrada d’Alex Lara, al segon pal recollia de cap Joan Egea perquè acabés empenyent l’esfèrica al fons de la xarxa David Casany (0-1, min8).

Durant els instants posteriors al gol els de Jaume Bonet seguirien pressionant i generant ocasions de gol. Les reduïdes dimensions del terreny de joc obligaven a crear joc d’una manera ben diferent i el perill el generaríem gràcies a assistències en llarg, pilotes robades a tres quarts, accions ràpides per banda o fins i tot a pilota aturada.

 

Les més accions més clares van estar a les botes de Xavi Cusidó (aturava un u contra u el porter), Joel (que enviava la pilota al pal), Dani (que xutava al lateral de la xarxa) o David Hueltes (el seu xut era refusat per un defensa sota pals).

En total més de 5 accions claríssimes de perill que podrien haver fet que els nostres marxessin al descans amb molta més avantatge en el marcador. A tot això és cert que malgrat els locals no gaudissin d’ocasions de perill al seu favor, el Rocafonda va oferir una millor imatge en el darrer tram del primer temps i els nostres van anar de més a menys.

 

 

Bon inici i final de represa

Amb només 1 gol d’avantatge calia anar a pel segon per tal d’evitar patir i per tal d’evitar que els locals marquessin i és compliqués més del previst aconseguir els tres punts. Amb la intenció de buscar quan abans el segon gol va ser com van saltar al terreny de joc els de Jaume Bonet. Una segona part que començava amb similituds a la primera: i és que també en el seu tram inicial arribaria el gol dels nostres. En una bona acció de Xavi Cusidó Lara recollia un refús per aconseguir posar el 0-2 al marcador (min55).

Un marcador que generaria tranquil·litat en els nostres. Possiblement excessiva tranquil·litat i això beneficiaria a un Rocafonda que arribaria als darrers minuts amb possibilitats de tornar a posar-se dins del partit. I és que durant la segona meitat els locals aprofitarien la falta d’encert dels nostres (novament errant clares accions de gol) per intentar retallar distàncies amb alguna acció aïllada. Tot i això els mataronins serien incapaços de foradar la porteria verd i blanca i durant el tram final també serien incapaços de frenar la darrera embranzida vilassarenca.

 

Els de Jaume Bonet sentenciaven a pocs instants del final amb un gran gol de Cristian Padilla: Nico treia de porteria, pentinava Gonzalo i Padilla picava per sobre per superar sutilment al porter local (0-3, min88).

Just després d’aquesta delicatessen arribava el quart i definitiu gol de la matinal: novament Gonzalo pentinava dins l’àrea i Ferran, que entrava al segon pal, engaltava l’esfèrica i l’enviava (com un obús) al fons de la xarxa (0-4, min90).

El resultat (0-4) acabava mostrant una aproximació més real al què s’havia vist sobre el terreny de joc: un Vilassar que havia dominat i que havia gaudit de moltes ocasions per acabar golejant. Amb aquesta victòria es confirma la reacció del Primer Equip: després de caure en dues jornades seguides ara els nostres s'han fet forts lluny de Vallmorena, aconseguint dos triomfs incontestables lluny del Municipal. Dues victòries consecutives que els tornen a situar a la zona més alta de la taula: a només un punt del Molinos i el Susannenc (proper rival en lliga).

 

 

FITXA TÈCNICA DEL PARTIT

RESULTATS I CLASSIFICACIÓ #4CAT5

 

MÉS FOTOGRAFIES

 

 

Volver

Contacto

Cevilassardedalt
C/ Salvador Albert i Riera s/n
Vilassar de Dalt, 08339

Telf. 93 750 70 31

 


Instagram

 

 

https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="movie" value="https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="allowFullScreen" value="true">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" wmode="transparent" allowscriptaccess="always" width="206" height="182">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="movie" value="https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="allowFullScreen" value="true">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" wmode="transparent" allowscriptaccess="always" width="206" height="182"> 

© 2017 Tots els drets reservats

Haz tu página web gratisWebnode