CF PINEDA 0-2 CEVILASSAR

12.02.2017 22:04

TRES PUNTS A MIG GAS

  • Amb el triomf aconseguit a Pineda (0-2) els d’Esteban Molina acumulen 2 victòries consecutives
  • Buitrago va ser l’autor dels dos gols verd i blancs, el primer de penal
  • Els locals van gaudir d’ocasions per retallar distàncies però es van topar amb el travesser

 

La visita al camp del cuer podia enganyar a més d’un. Zero punts al seu caseller podien fer pensar que al davant hi hauria un rival fluix i sense opcions. Però ans al contrari, al davant hi va haver un Pineda orgullós, que malgrat no executar un joc brillant, lluitaria totes i cadascuna de les jugades fins al darrer tram del partit. Aquesta lluita faria que els locals arribessin amb opcions al descans (0-0) i també al tram final, on malgrat perdre (0-2) bé podrien haver posat la por al cos si no haguessin topat amb el travesser.

 

Control, sang i dubtes

Durant el tram inicial de la primera meitat els nostres es farien amb el control total de l’esfèrica. Possessió total, bones sensacions i tímides aproximacions a la porteria rival. El Pineda a l’expectativa, tancat al darrera i patint molt. 

Aquest control, però, es trencaria en una jugada clau: una agressió a Xavi Ordeix. El nostre jugador rebia un cop de colze al seu rostre i es trencava una dent (sagnant de manera ostensible). Ordeix havia d’abandonar les instal·lacions per ser intervingut d’urgència.

Aquesta jugada, acompanyada de més entrades dures dels locals, acabaria trencant el domini dels d’Esteban  Molina. Els verd i blancs es posarien nerviosos davant d’aquestes situacions i arribarien al descans amb molts dubtes.

 

Dos gols de Buitre i a patir

La represa començava amb la incorporació de dos jugadors: Pol Planas i Gerard Buitrago. I aquest segon es convertiria en l’artífex del triomf verd i blanc. Buitre provocava un penal clar (per mans) i ell mateix el transformava en el primer gol del partit (0-1).

Més tard, el propi Gerard aprofitava una pentinada de Casany per plantar-se davant del porter i definir perfecte per posar el 0-2 en el marcador.

Aquesta avantatge bé es podria haver eixamplat en alguna acció de contraatac però Peke i Buitrago no van aconseguir finalitzar en gol les darreres aproximacions en el partit.

 

En canvi, el Pineda sí que faria veritables mèrits per posar emoció a l’encontre. El marcador favorable (0-2) possiblement relaxaria als d’Esteban Molina i això ho aprofitarien els locals per gaudir de forces arribades perilloses a la porteria defensada per Nico. De fet, el Pineda arribaria a estavellar dues pilotes al travesser.

 

FITXA TÈCNICA

RESULTATS I CLASSIFICACIÓ 3CAT4

MÉS IMATGES

Volver

Contacto

Cevilassardedalt
C/ Salvador Albert i Riera s/n
Vilassar de Dalt, 08339

Telf. 93 750 70 31

 


Instagram

 

 

https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="movie" value="https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="allowFullScreen" value="true">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" wmode="transparent" allowscriptaccess="always" width="206" height="182">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="movie" value="https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="allowFullScreen" value="true">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" wmode="transparent" allowscriptaccess="always" width="206" height="182"> 

© 2017 Tots els drets reservats

Crea una página web gratisWebnode