CF ESC.ESP.GUINEUETA 0 - 0 CEVILASSAR -6a Jornada-

18.10.2010 11:41

RELLISCADA DESESPERANT

Com si d'una còpia gairebé exacte es tractés, podríem dir que el partit jugat a Badalona ja fa 3 jornades es va tornar a repeti aquest passat diumenge. En aquest cas l'escenari va ser el del Mpal de la Guineueta. En aquell camp va ser on els nostres no van poder passar de l'empat a 0 davant d'un rival que li va posar les coses bastant díficils als nois entrenats per Toni Fuentes. Però qui realment va posar les coses difícils als nostres no van ser els jugadors de la Guineueta, els quals van fer un partit força complert, sinó el senyor col·legiat de l'encontre. Múltiples faltes assenyalades en contra, fins a 4 targes grogues sense gaire justificació i una agressivitat dels locals no castigada per l'àrbitre. Fins i tot l'entrenador visitant va rebre tarjeta groga durant el transcurs del matx.  A tot això cal afegir la dificultat de jugar en un camp on no hi ha gairebé cautxú i on per culpa d'aquest fet, si no hi estàs acostumat, gairebé et passes els 90 minuts del partit relliscant per la gespa.

El Vilassar, doncs, tot i ser fidel al seu estil de joc i dominar gran part del partit i tenir ocasions de perill a favor, no va poder passar de l'empat davant una Guineueta que va tenir en la seva gespa i l'àrbitre del partit els millors aliats per sumar un punt i restar-li dos a uns vilassarencs que van merèixer més.

LA NOTA NEGATIVA

La crònica està tenyida d'aspectes negatius: el resultat, el terreny de joc, l'àrbitre, les targetes grogues... Però a tot això hem de recalcar l'agressivitat dels locals. Una manera de jugar que a més a més de no ser castigada pel trio arbitral, va tenir com a principal conseqüència:  un trau a la cella del nostre capità, Fran ( 7 punts de sutura), un fort cop al pòmul a Vicente (no va poder tornar a Vilassar pel seu propi peu) i finalment un llabi sagnant del nostre lateral Ferran.

Volver

Contacto

Cevilassardedalt
C/ Salvador Albert i Riera s/n
Vilassar de Dalt, 08339

Telf. 93 750 70 31

 


Instagram

 

 

https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="movie" value="https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="allowFullScreen" value="true">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" wmode="transparent" allowscriptaccess="always" width="206" height="182">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="movie" value="https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="allowFullScreen" value="true">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" wmode="transparent" allowscriptaccess="always" width="206" height="182"> 

© 2017 Tots els drets reservats

Haz tu página web gratisWebnode