CF CANET 0-2 CEVILASSAR

01.12.2014 00:27

FE I CORATGE: TRES PUNTS D'OR!

  • El Primer Equip s’imposava al Canet per 0-2
  • Lara inaugurava el marcador i Lluís sentenciava
  • El Canet fallava un penal abans del descans
  • L’àrbitre del partit va acabar sent agredit per un afeccionat local
  • Ara els de Jaume Bonet ja es preparen per rebre (14 desembre) al Molinos, líder de la 4cat5 

 

Canet no és una plaça fàcil. I menys fàcil és si es donen molts factors que juguen a la teva contra: anant amb la convocatòria més curta de la temporada (amb nombroses baixes), amb temporal de pluja i vent, i amb un ambient de duresa i polèmica constant. La veritat és que aconseguir els tres punts en aquelles circumstàncies va ser un gran negoci per els de Jaume Bonet. Una victòria merescuda i que suposa sumar un segon triomf consecutiu que manté als verd i blancs enganxats a la zona capdavantera de la taula. El partit, igualat en gran part dels seus trams, va tenir un color tímidament més visitant que no pas local. Ocasions al primer i al segon temps i només dues al fons de la xarxa: però això sí, fe en tot moment i molta valentia i coratge davant un Canet dur, que no s'arruga i que no dóna mai el braç a tòrcer. Tot plegat en un partit en què tristament al final va acabar regnant l’anti-futbol: amb els jugadors locals protestant amb insistència a un col·legiat que acabaria sent agredit per un afeccionat que saltava al camp també a protestar.

 

Victòria provisional

El partit començava regular, amb domini de l’esfèrica però amb certs problemes degut a la bona pressió dels locals sobre la sortida de pilota dels nostres. Unes pèrdues que propiciarien alguna semi-ocasió pel Canet (cap d’elles, però, va tenir conseqüències). Amb el pas dels minuts es començaria a veure una millor fluïdesa i més claredat en els nostres.

 Sense anar més lluny una bona triangulació acabava amb un xut de Lluís que s’estavellava a la fusta. Era el primer avís, al segon ja no es perdonaria. Seria en un canvi d’orientació de Dani, que aconseguia superar la línia defensiva per deixar sol a Àlex Lara, el nostre davanter controlava i aconseguia finalitzar perfecte per inaugurar el marcador (0-1).

 

Amb un intercanvi de domini i sense gaires precisions arribaria una nova errada en sortida de pilota dels nostres: el davanter del Canet provava sort però el seu xut marxava fora. També durant aquest tram de l’encontre dues ocasions clares: una pels nostres: a través d’una incorporació de Saúl (que al segon pal i ja a porteria buida però molt forçat, envia la pilota per sobre del travesser); i una per ells: els locals ho provarien amb una falta, un lliure directe que enviava a córner Nico gràcies a  una gran mà.

 

Després d’aquest avís vindrien dues accions claus per l’esdevenir del partit: la primera seria un gol mal anul·lat als nostres (Lluis assistia enrere perquè marquès David Casany, l’àrbitre incomprensiblement anul·lava per fora de joc inexistent); i just a la següent jugada penal en contra. Un penal (clar) que li costava la groga a Mesa i que li donava opcions d’empatar (just abans del descans) al quadre local. Però el xut des dels 11 metres acabava, per sort, marxant a fora per sobre del travesser. Amb aquesta errada finalitzava la primera part.

 

Una segona part per patir

Els de Jaume Bonet sabien que no seria fàcil emportar-se els tres punts i que era molt complicat fer-ho conservant el provisional 0-1 en el marcador. I el cert és que pintaria força complicat durant el primer tram de la represa: sota una fina capa de pluja, i amb els nostres tancats al darrera, es veuria a un Canet insistent en trobar el gol de l’empat. 

Un gol que el trobarien però que seria anul·lat per fora de joc (també polèmic). Un avís que vindria acompanyat de diverses accions de perill a pilota aturada. Davant d’aquestes envestides locals, els nostres crearien perill (i molt) a la contra. David Casany ho provava encarant al porter però aquest enviava a córner, també ho provava Christian Muñoz però també aturava el porter i finalment també tindria una claríssima Dani: que provava la vaselina i veia com la pilota marxava fregant el travesser.

 

Davant d’aquestes bones ocasions dels nostres el Canet acabaria baixant poc a poc el seu rendiment i de fet acabaria frenant moltes de les nostres jugades ràpides amb forces faltes dures. 

Moltes faltes que acabarien creant nerviosisme entre uns locals que veurien com un dels seus jugadors acabava sent expulsat a pocs instants de la fi de l’encontre. 

Una fi de l’encontre que es viuria sense patiment, ja que Lluís Rodon aprofitava el refús d’una gran falta de Christian (al pal) per acabar sentenciant l’encontre (0-2). 

Restava ben poc pel final i el partit acabaria gairebé sense jugar-se: amb queixes constants i petites picabaralles i discussions amb l’àrbitre.

Després del xiulet final, i amb els nostres jugadors ja anant a vestidors, es viuria un episodi lamentable. Un jugador local (expulsat) veia com l’àrbitre ensenyava targetes per protestar i tornava al camp per buscar al col·legiat. Qui també hi aniria seria un afeccionat local que acabaria agredint al mateix àrbitre. Els incidents no s’acabarien aquí, ja que també part de la grada local també increparia a algun dels pares dels nostres jugadors. Tot plegat acabaria amb la presència policial  i d’una ambulància (òbviament, demanada per l’àrbitre de l’encontre).

 

El Primer Equip després d’aquest important triomf descansarà el proper cap de setmana (descans general) i tornarà a la competició el diumenge 14 de desembre. Serà llavors quan els de Jaume Bonet rebran la visita del líder a Vallmorena: el Molinos.

 

CLASSIFICACIÓ I RESTA DE RESULTATS 4CAT5

 

MÉS FOTOGRAFIES

Volver

Contacto

Cevilassardedalt
C/ Salvador Albert i Riera s/n
Vilassar de Dalt, 08339

Telf. 93 750 70 31

 


Instagram

 

 

https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="movie" value="https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="allowFullScreen" value="true">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" wmode="transparent" allowscriptaccess="always" width="206" height="182">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="movie" value="https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="allowFullScreen" value="true">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" wmode="transparent" allowscriptaccess="always" width="206" height="182"> 

© 2017 Tots els drets reservats

Crea una página web gratisWebnode