CF ARENYS DE MAR 1-2 CE VILASSAR

26.10.2014 23:57

TRIOMF BALSÀMIC AL CAMP DE L'ARENYS!

AVENÇ | Els de Jaume Bonet s'imposaven aquest diumenge al camp de l'Arenys de Mar per 1-2. Una victòria per la mínima en què novament la falta d'encert va propiciar no poder tancar en cap moment el partit. El marcador l'obria Uri Martí al tram inicial de la primera part, però abans del descans arribava el gol de l'empat local.

Amb sensacions de veure un bon CEVilassar s'iniciava una segona part en què el protagonisme seria per Àlex Lara: l'extrem vilassarenc seria l'autor de l'únic gol de la represa i, per tant, l'autor del gol de la victòria. Els de Jaume Bonet van gaudir d'ocasions per sentenciar però la falta de precisió als metres finals va ajudar a què els locals creguèssin en un possible empat fins als darrers instants. Al final no es mouria l'electrònic i els nostres 'acabaven emportant els 3 punts. Victòria molt important i que serveix, no només per seguir a la zona de dalt, sinó que també per trencar una dinàmica negativa de resultats (dues derrotes seguides).