CEVILASSAR 4 - 0 CE MATARÓ (JUV DH)

05.08.2012 21:57

 

Clara i merescuda victòria del CEVilassar davant el CE Mataró (Juv Div.Honor)

"OK" EN EL PRIMER TEST DE PRETEMPORADA!

  • Els de Toni F.Corominas van demostrar tenir pura dinamita en les línies atacants i van arribar a trobar el camí del gol en fins a 4 ocasions (Casillas, Vicente -2-, Manche)
  •  El del passat dissabte era el primer test de la pretemporada i després de veure el què va passar sobre el terreny de joc les sensacions són molt positives
  • El proper partit és el de Copa Catalunya davant l'Europa (dimecres 8, a les 19'30h)

 

Abans d’iniciar-se l’encontre, Jabel Granollers (preparador físic i 2n entrenador del CEV) tornava a assegurar que estava content amb el rendiment dels seus jugadors en la primera setmana d’entrenaments; fins i tot tornant a insistir que per a sorpresa del cos tècnic, malgrat trobar-se en els primers dies de treball,  la gran majoria de jugadors estaven en un gran estat de forma.

En aquest sentit es va notar durant el partit davant el Mataró el bon treball de l’equip en els darrers dies d’entrenaments al Municipal de Vallmorena. Cert és que molts jugadors van finalitzar el matx molt cansats i alguns d’ells també amb molèsties físiques, però també es pot afirmar que durant l’esdevenir del partit el CEVilassar no va decaure en cap instant malgrat veure’s constantment acusat per l’exigència d’un rival que està més rodat (el Mataró juvenil porta dies d’avantatge en quan a entrenaments i partits: d'entre aquests encontres un gran empat 0-0 davant el Badalona de 2a B) i que gaudeix d’un factor “jovent” que li proporciona molta energia i resistència.

Els mataronins van començar forts, imprimint un alt ritme i anant a l’atac sense cap tipus de mirament. Però amb el pas dels minuts el Centre Esportiu Vilassar va començar a sentir-se més còmode sobre el terreny de joc per acabar convertint-se , fins al final del matx, en el clar dominador de la possessió de pilota.

Malgrat això, al acabar el partit l’entrenador del CEV, Toni F.Corominas assegurava que en el primer temps al seu equip li va costar bastant trenar les seves típiques jugades de toc i que possiblement van abusar del joc directe. En aquest aspecte cal destacar les sorprenents incorporacions en atac del nou fitxatge verd i blanc Jose Luis Casillas.

L’ex del Turó de la Peira i Cerdanyola del Vallés va gaudir de fins a tres clares ocasions de gol gràcies a les seves grans desmarcades tant des de la zona de “9” com des de l’extrem dret.  A les ocasions de Casillas també cal sumar alguna de Vicente, Mancheño o  de la també nova incorporació Angel Mula (qui va deixar bastants detalls de qualitat sobre el terreny de joc).

El primer temps, però, acabaria amb el mateix resultat amb el què havia començat el partit (0-0).

La represa podria haver suposat un problema pels vilassarencs, per cansanci físic i per la incorporació successiva de diferents jugadors des de la banqueta. Però, ans al contrari, el CEV va realitzar un segon temps en què la bona punteria i les arribades a la porteria rival serien una constant. En aquest sentit, molt bona notícia ja que la bona imatge de la segona part és conseqüència d’un positiu estat de forma dels jugadors i d’una bona resposta de tots aquells que van anar incorporant-se al partit. D’entre aquestes incorporacions del segon temps estaven Cristian Martín, Sergi Maymí, Campaña, Sergi Mañanes i Jose Muñoz (tots ells noves cares del CEV). També s’ha de remarcar la presència, d’entre aquestes substitucions, de Joan Vives.

El jugador verd i blanc que va ser guardonat amb el premi de “Jugador Estrella” en l’anterior curs i que, ara mlagrat estar amb l'equip, per aquesta temporada acabarà causant baixa (en breus marxa a l’estranger).

 

Els gols

Primer Casillas (amb un bon xut des de la frontal), després Vicente (aprofitant un refús a l’interior de l’àrea), més tard Mancheño (amb un autèntic golàs per l’escaire després d’una gran jugada individual) i finalment Vicente (marcant el seu segon gol de la tarda al rematar, sol i al segon pal, un córner tret per Manche).  Aquests van ser els autors dels gols que van donar la primera victòria del CEVILASSAR en aquesta pretemporada 12-13.

També cal destacar la bona actuació de la línia defensiva verd i blanca, així com també el bon paper dels porters Artur Romera i Sergio Cano.

 

Així doncs, bones sensacions de cara al proper i important partit de pretemporada:  l’encontre de Copa Catalunya davant l’Europa. Una eliminatòria a partit únic que es jugarà el dimecres 8 d’agost (19’30h) al Municipal de Vallmorena. Preguntat sobre aquest matx l’entrenador verd i blanc, Toni F.Corominas, es mostra optimista i afirma que el seu equip "té molta il·lusió" dipositada en aquesta competició. També té clar que es tracta del segon partit de pretemporada i que això dificultarà les coses, però a la vegada afirma que lluitaran i competiran al màxim nivell per intentar passar de ronda. A tot això el tècnic maresmenc també ha volgut llençar un missatge a l’afició tot dient que “valdrà la pena” assistir a aquest històric encontre davant els escapulats. Per l'Europa (que milita a la 3a divisió) aquest serà el tercer partit de pretemporada (després d'enfrontar-se al Sants i al Taradell).

 

 

Volver

Contacto

Cevilassardedalt
C/ Salvador Albert i Riera s/n
Vilassar de Dalt, 08339

Telf. 93 750 70 31

 


Instagram

 

 

https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="movie" value="https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="allowFullScreen" value="true">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" wmode="transparent" allowscriptaccess="always" width="206" height="182">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="movie" value="https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="allowFullScreen" value="true">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" wmode="transparent" allowscriptaccess="always" width="206" height="182"> 

© 2017 Tots els drets reservats

Crea una página web gratisWebnode