CEVILASSAR 3-1 UD MATARONESA

06.02.2017 14:24

PER FI TORNA EL TRIOMF!

  • El Primer Equip superava (3-1) a la Mataronesa i trencava una ratxa de 2 mesos sense guanyar
  • Els d’Esteban Molina s’avançaven al inici del partit (Peke), posaven distancia abans de la represa (Lluís) i sentenciaven a tram final (Pol Gisbert)

Sense errades i amb encert. Tot és diferent. Així va ser el partit que disputava el Primer Equip en front d’un rival complicat com la Mataronesa. Un partit on els verd i blancs gairebé no van cometre cap errada i on en els darrers metres hi va haver l’encert suficient com per guanyar, després de dos mesos, un partit.

 

Inici i gran final de primera part

El partit on emmirallar-se era precisament l’últim matx disputat a Vallmorena: el de l’Argentona. En aquell llavors l’equip no va cometre pràcticament errors i va merèixer, de totes totes, emportar-se els tres punts.  I així va ser, partit força similiar per oblidar les errades i mostrar-se novament com un equip sòlid al darrera.

 

Malgrat això, bé és cert que la Mataronesa va tenir les seves oportunitats al primer temps: en aquestes accions o bé Nico o bé la mala punteria dels jugadors visitants van evitar el gol mataroní.

En canvi, gran encert pels d’Esteban Molina. I amb la col·laboració d’un fort vent que, tot i que complicaria moltíssim l’esdevenir del joc, s’acabaria convertint en un gran aliat. Ho diem perquè un xutàs de falta Marc Gasulla, acabaria agafant verí i amb la potència proporcionada pel fort vent faria impossible pel porter visitant blocar una esfèrica que impactava al travesser i que acabava en les botes de Peke per inaugurar  el marcador (0-1).

De l’estil seria també el segon dels gols: just abans del descans, una acció de perill de Lara acabava amb el refús del porter i amb Lluís Rodon empenyent la pilota al fons de la xarxa (2-0).

Segona part pa(r)tida

A la represa el conjunt visitant intentaria posar-li emoció al partit marcant un gol per apropar-se en el marcador. Però el cert és que els mataronins no van tenir el seu millor diumenge: moltes centrades, molts remats, però cap gol. Nico, molt inspirat, també va col·laborar amb bones aturades.

En canvi els nostres, ben posats al darrera, aconseguirien generar força perill al contraatac i a pilota aturada. I precisament així arribaria el gol de la sentència: un servei de cantonada rematat a la perfecció per Pol Gisbert significava posar el 3-0 en l’electrònic.Pocs minuts després la Mataronesa sí que trobaria el camí del gol: seria també en un servei de cantonada, amb una pilota que queia dins l’àrea petita i acabava sent rematada per Aldo sobre la mateixa línia de gol.

 

Al final, triomf per 3 gols a 1 per trencar una ratxa negativa de resultats: la última victòria s’havia aconseguit al camp de la Salut Pere Gol al mes de novembre.

 

FITXA TÈCNICA

RESULTATS I CLASSIFICACIÓ 3CAT4

MÉS IMATGES

Volver

Contacto

Cevilassardedalt
C/ Salvador Albert i Riera s/n
Vilassar de Dalt, 08339

Telf. 93 750 70 31

 


Instagram

 

 

https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="movie" value="https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="allowFullScreen" value="true">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" wmode="transparent" allowscriptaccess="always" width="206" height="182">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="movie" value="https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="allowFullScreen" value="true">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" wmode="transparent" allowscriptaccess="always" width="206" height="182"> 

© 2017 Tots els drets reservats

Crea una página web gratisWebnode